Avantatges i descomptes

Formació Personal

Els Juliols UB

Preu de col·lectiu amb descompte.  Haurà d'introduir degudament el codi CMB56U9B durant el procés d'inscripció. El descompte es reflectirà a la fi de l'procés.

 

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)

- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta) 

Els Juliols UB

Cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona

Els Juliols són els cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona.

Tracten temes d’actualitat, d’interès social i de referència des d’una perspectiva multidisciplinària i crítica, i abracen diversos àmbits de coneixement: arts i humanitats, ciències socials, ciències naturals i de la salut, i recursos i estratègies.

Els cursos d’Els Juliols poden interessar a qualsevol persona, i per tant estan oberts a tothom. Per poder participar-hi no cal complir cap requisit. són de curta durada (20 h o 8 h) i es duen a terme al juliol en horaris de matí o tarda. Cal consultar les dates del curs en cada cas.

Els Juliols compten amb reconeixement acadèmic per als alumnes de la Universitat de Barcelona, als quals se'ls atorgaran dos crèdits acadèmics per cada curs de 20 hores, com també per al professorat funcionari, que obtindrà crèdits de promoció docent.

Aprofita el preu reduït en qualsevol dels cursos d’Els Juliols, que es duen a terme les dues primeres setmanes de juliol.

Per poder beneficiar-te del descompte com a  membre del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, has d’introduir degudament el codi CMB56U9B, en el moment de fer la inscripció. 

Matrícula: des del 2 de maig fins a l’inici de cada curs. Places limitades

 

Aprofita el preu reduït en qualsevol dels cursos d’Els Juliols

 

Per a més informació: 
Universitat de Barcelona 
Els Juliols

Localitza un avantatge: