Formació Personal

Universitat de Barcelona Juliol

Preu de col·lectiu amb descompte.  Haurà d'introduir degudament el codi CMB56U9B durant el procés d'inscripció. El descompte es reflectirà a la fi de l'procés.

 

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)

- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta) 

GAUDIR UB

Cursos en la Universitat de Barcelona

GAUDIR UB és un programa d’activitats acadèmiques constituït per cursos trimestrals de vint o trenta hores, de marcat caràcter divulgatiu amb el rigor i la qualitat que n’asseguren una institució com la Universitat de Barcelona.

Els cursos estan oberts a tothom: no es requereix cap titulació prèvia ni hi ha cap requisit d’accés, més enllà de les ganes d’aprendre i de gaudir adquirint coneixements. La temàtica és molt variada i es poden trobar en els diferents trimestres cursos de les branques següents: art, música i cinema; benestar personal i estratègies professionals; ciències naturals i medi ambient; dret, ciències forenses i jurídiques; ciències socials i empresa; història i antropologia; filosofia, llengua i literatura; medicina i psicologia; mobilització social i educació; i tecnologia i energia. 

Cada trimestre s’ofereixen cursos independents, però que poden ser complementaris de cursos anteriors, seguint les preferències del propi alumnat. Aquesta flexibilitat permet una evolució constant del programa i seguir oferint a tothom cursos d’allò que més els interessa. D’aquesta manera, Gaudir UB manté el seu compromís de posar a disposició de la societat part del coneixement que es genera a la Universitat de Barcelona.

Per beneficiar-te com a membre del CoMB del preu reduït, hauràs d’introduir el següent codi en el moment de fer la inscripció: CMB56U9B


Consulta els Cursos GAUDIR UB 

Localitza un avantatge: