Obituaris
Maria Rosario Pastrana Fontanet

Maria del Rosario Pastrana Fontanet

(1932-2023)

Era una persona bona i una excel·lent professional. Estimava profundament la seva família i va saber compaginar la seva vocació amb els seus éssers estimats.

Text complet

Cercar

Darreres publicacions

Fernando Fernández-Bañares
Fernando Fernández-Bañares

(1958-2023)

El doctor Fernando Fernández-Bañares, destacat gastroenteròleg reconegut internacionalment, va morir el 13 de juny de 2023 als 64 anys després de lluitar durant nou mesos amb un càncer de pàncrees

Text complet
Joaquim Ramis
Joaquim Ramis i Coris

(1928-2023)

Un pediatre excel·lent i un activista cultural irrepetible

Text complet
Marcel Casademont Vilaseca
Marcel Casademont Vilaseca

(1926-2023)

El dia 11 de maig ens va deixar el doctor Marcel Casademont Vilaseca, que fou el fonament i cap del Servei de Reumatologia de l’Hospital de la Creu Roja de Barcelona, des de 1970 fins el 2001

Text complet
florencia gil
Florencia Gil Bayon

(1928 - 2023)

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1951 (promoción del cobayo). Va formar part d’un grup de dones pioneres que no sols van ser alumnes universitàries sinó que també van exercir la professió, en el seu cas compaginant-la amb la família i altres inquietuds intel·lectuals.

Text complet
Antonio Tapia
Antonio Tapia Martínez

(1942-2023)

Al principi de la seva carrera va abraçar tant la cirurgia reconstructiva com l'estètica, arribant a ser president de la SECMA (Societat Espanyola Cirurgia de la Mà), però va ser la cirurgia estètica la que trec tot el seu esperit creador. Va desenvolupar tècniques en cirurgia estètic-facial i en va millorar altres, participant en innombrables congressos internacionals mostrant els seus resultats i fent cirurgies en directe.

Text complet