Obituaris
Dr. Jaume Bergadà

Jaume Bergadà i Sitjà

1941-2020

Era un metge sensat, de seny, i simpàtic, molt amant de la broma. Era un entusiasta de la seva professió i un lluitador a l’hora d’aconseguir que les coses als hospitals canviessin i funcionessin millor.

Text complet

Cercar

Darreres publicacions

Dr. Rafael Molina
Rafael Molina Porto

1955-2020

Quan el Rafa “t’adoptava”, sabies que tenies una magnífica persona al teu costat, altruista i desinteressada, que hi seria sempre que el necessitessis. Descansa en pau Rafa, et trobarem a faltar.

Text complet
Dr. Eusebi Sala
Eusebi Sala Planell

1923-2020

Va fer els seus primers passos en l’Angiologia a la Clínica Corachan de la mà del doctor Antoni Rodríguez Arias i, juntament amb ell i els doctors R. C. de Sobregrau i J. M. Capdevila, cal considerar-lo un referent de l’especialitat.

Text complet
Dra. Cristina Corbella
Cristina Corbella Sala

1966 - 2020

Excel·lent professional, estimada i admirada per tots els seus companys, que sempre buscaven en ella la seva experta opinió, que mai negava. Durant molts anys va ser tutora de residents, als quals va dedicar un gran esforç.

Text complet
Dr. Amadeu Beatriu
Amadeu Betriu Gibert

1941-2020

El dia 30 de juliol d’enguany va morir el doctor Amadeu Betriu com a conseqüència d’una malaltia neoplàsica que va suportar amb estoïcisme i dignitat durant els últims mesos.

Text complet
Dr. Anicet Altés
Anicet Altés Pineda

1921-2020

Una vegada jubilat, es va incorporar com a membre de la Junta Comarcal d’Osona del CoMB. També en aquesta etapa va escriure tres llibres. Anicet ens deixà una darrera lliçó: que les ganes de fer coses no passen amb l’edat.

Text complet