Obituaris
Ramon Martí i Bonet

Ramon Martí i Bonet

(1944-2021)

Ha mort el Doctor Ramon Martí i Bonet, fundador i president de l’Institut Català de Retina. El Dr. Martí i Bonet era llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, especialista en Oftalmologia per l’Hospital Clínic i Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Text complet

Cercar

Darreres publicacions

Josep Baselga
Josep Baselga i Torres

(1959-2021)

El doctor Josep Baselga, oncòleg barceloní de reconeixement internacional, va morir a causa d’una malaltia neurodegenerativa fulminant. S’ha mort una persona extraordinària i apassionada per tot el que feia, per la seva professió i per la seva família.

Text complet
Josep Gasol
Josep Gasol Lascorz

(1961-2021)

El dia 3 de març d’enguany va morir el doctor Josep Gasol Lascorz, a l’edat de seixanta anys, per la COVID-19. Va ser un bon company i amic, i un bon metge, sempre compromès amb la professió, amb la família i els amics.

Text complet
Asuncion Cuchi
Asunción Cuchí Broquetas

(1941-2021)

El 15 de febrer passat, ens va deixar la doctora Assumpció Cuchí Broquetas com a conseqüència de la infecció per COVID-19. Inicialment la doctora Cuchí va estudiar infermeria, però va voler seguir ampliant coneixements i cursar la carrera de Medicina i l’especialitat d’Otorrinolaringologia.

Text complet
Marius Foz Sala
Màrius Foz i Sala

(1929-2021)

Aquest mes de febrer ha mort a Barcelona el professor Màrius Foz i Sala (1929-2021), pocs dies abans d’arribar als 91 anys d’edat, després d’un deteriorament sobtat de la seva salut.

Text complet
Joan Corbella
Joan Corbella i Roig

(1945-2021)

Gran comunicador, elegància, presència, però també humilitat i capacitat d’escolta. Explicava la salut mental de forma entenedora i fàcil, però sense perdre rigor ni serietat.

Text complet