Agenda

XLII Jornades Sanitàries

Us donem la benvinguda a les Jornades Mèdiques sobre Avenços en Salut Connectada.Explorarem les emocionants oportunitats que la intel·ligència artificial ofereix en el camp sanitari i com aquesta pot millorar significativament la prestació de serveis de salut. 

Durant aquest esdeveniment, tindrem la oportunitat única d'aprofundir en els darrers avenços en salut connectada i d'explorar les aplicacions pràctiques de la intel·ligència artificial en el camp de la medicina. Estem convençuts que aquestes jornades no només seran educatives, sinó també inspiradores, ja que podreu conèixer de primera mà com les tecnologies emergents estan transformant la manera en què abordem la salut i el benestar.

L'agenda de les jornades inclou presentacions de destacats experts en el camp i taules rodones per tal de proporcionar-vos una visió completa dels avenços més recents. A més, tindreu l'oportunitat de connectar amb altres professionals de la salut, investigadors i empreses innovadores que estan treballant en aquest àmbit, creant així una xarxa de col·laboració que pot conduir a futurs projectes i iniciatives.

La salut connectada i la integració de la intel·ligència artificial en la pràctica mèdica són àmbits en ràpida evolució, i la vostra participació és fonamental per fer avançar aquesta revolució en la prestació de serveis de salut. Estem segurs que aquesta experiència serà enriquidora i que sortireu d'aquestes jornades amb noves idees, coneixements i inspiració per aplicar al vostre treball quotidià.

Informació relacionada:

 • Data i hora:

  19 d’abril 2024 a les 08:30h

 • Lloc:Sala d'actes del mirador de Castellar del Vallès
  Plaça del mirador, s/n
  Castellar del Vallès
 • Organitzador:Filial de L'Acadèmia del Vallès Occidental i la Junta comarcal del Vallès Occidental
 • Contacte:

  937484398