Agenda

Sostenibilitat alimentària. Com reduir la nostra petjada climàtica a través de l'alimentació. Cloenda del curs acadèmic de l'Agrupació de Ciències Mèdiques d'Osona

Durant aquesta intervenció, el dietista-nutricionista Miquel Àngel Ferrà Alemany, exposarà els principals punts problemàtics que hi ha al nostre sistema agroalimentari actual i ens donarà consells per poder disminuir la nostra petjada climàtica a través els nostres hàbits alimentaris.

Miquel Àngel Ferrà Alemany és un dietista-nutricionista graduat a la Universitat de Lleida i amb màster en nutrició clínica i màster en educació per la salut. Actualment treballant com a dietista-nutricionista a l’Atenció Primària i Comunitària d’Osona.

  • Data i hora:

    11 de juny 2024 a les 20:30h

  • Lloc:Temple Romà de Vic
    Carrer del Pare Xifré, 2, 08500 Vic
    Vic
  • Organitzador:Agrupació de Ciències Mèdiques d'Osona
  • Contacte: