Agenda

Seminari: 'Recerca i innovació en càncer de mama'

Moderadora:

Dra Sandra López Gordo. Metgessa especialista en cirurgia general i aparell digestiu. Hospital de Mataró (Consorci Sanitari del Maresme).

 Ponents:

Sra. Mireia Bolivar Prados. Farmacèutica. Secretària tècnica del Comitè d’ètica d’investigació clínica en medicaments (CEIm). Consorci Sanitari del Maresme. La importància del CEIm - el compromís de l'ètica i la protecció de dades en salut.

Dra. Amparo García Tejedor. Metgessa especialista en Ginecologia i Obstetrícia. Hospital Universitari de Bellvitge. Estudi Adarnat.

Dra. Ana Maria Piqueras Hinojo. Metgessa especialista en cirurgia general i aparell digestiu. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Fotoimmunoteràpia.

Dra. Mónica Gonzalez Farré. Metgessa especialista en anatomia patològica. Hospital del Mar (parc de Salut Mar). Quantificació automatitzada de limfòcits infiltrants de tumor mitjançant tècniques d’intel·ligència artificial.

Sra. Laura Martin Arce. Infermera. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Implementació de la mesura basal de les EESS per a la prevenció i maneig clínic del limfedema.

 

Activitat acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les professions Sanitàries amb 0’3 crèdits.

Informació relacionada:

Inscripció Inscripció Online

  • Data i hora:

    11 de març 2024 a les 19h

  • Lloc:Sala 1 (planta -1) del CoMB
    Passeig de la Bonanova, 47
    Barcelona
  • Organitzador:La Secció Col·legial de Sinologia del CoMB i la Societat Catalana de Sinologia i Patologia Mamària
  • Contacte: