Agenda

Exposició: Càritas. un NO per a ningú. 70 anys

Exposició “Càritas. Un NO per a ningú. 70 anys” en motiu del 70è aniversari de Càritas Diocesana de Barcelona.


L'objectiu és agitar la consciència de les persones i sensibilitzar-les sobre la importància de vetllar per la dignitat, per la justícia social i per la solidaritat. Aquestes són les missions de Càrites i treballem per fer-les realitat a través de l'acció social, la sensibilització i la denúncia, els nostres tres eixos estratègics.

En l'exposició, el visitant coneix la labor de Càritas fent un recorregut pels 9 programes d'actuació que desenvolupem: acolliment i acompanyament, ajuda a necessitats bàsiques, habitatge, sense llar i salut mental, formació i inserció sociolaboral, infància i família, migració, vellesa i inserció social penitenciària.   Càritas pot arribar tan lluny gràcies a la força de totes les persones que aporten il·lusió, esperança, escolta activa, comprensió... i que no tenen un NO per a ningú. No tenen un NO per a ningú els socis, els donants, els voluntaris, els rectors, els treballadors, i tants i tants col·laboradors.

Dins del marc de la commemoració  dels 70 anys d'història de la institució, aquesta exposició es completa amb un programa d'activitats de sensibilització dirigides a diferents públics.

Informació relacionada:

Càritas
  • Data i hora:

    25 de juny 2014

  • Lloc:Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
    Pg. Bonanova, 47
    Barcelona
  • Organitzador:Càritas