APP del CoMB

APP Comb

Des de l'APP del CoMB, tots els tràmits des del mòbil.

L'aplicació del Col·legi de Metges de Barcelona s'ha desenvolupat pensant en els seus col·legiats. A través d'ella, els metges de la província de Barcelona estaran al corrent tant de l'activitat col·legial com de la professió.

L'app et permet realitzar alguns tràmits relacionats amb el CoMB, com demanar cita prèvia per ser atès personalment, canviar les teves dades públiques, consultar el registre de metges i accedir a la recepta electrònica privada.

A més t'acredita com a metge allà on estiguis. Transfereix el teu carnet col·legial al teu telèfon per tenir-lo sempre a mà. L'aplicació incorpora un certificat digital mobile que t'identifica com a metge col·legiat.

Accés al manual d'actualització de l’app del CoMB.

Accés a les condicions d'ús i a la política de privacitat.

Descarrega’t l’app del CoMB

Disponible a App Store   Disponible a Google Play

L’APP del CoMB incorpora un certificat digital Mobile que t’identifica com a metge col·legiat.

Per aconseguir aquesta identitat digital Mobile, cal realitzar el tràmit d’acreditació durant el qual se’t proporcionarà el CAID (Codi d’Activació d’Identitat Digital).

Vies de tramitació

Acreditació Presencial
Unitat d’Atenció al Col·legiat

Demana cita prèvia.

Aquest tràmit també es pot fer a les delegacions del CoMB

Cal presentar el DNI o un document identificatiu i el teu dispositiu mòbil.

L’assessor/a comprovarà la teva identitat, signaràs l'acceptació de les condicions d'ús i et proporcionarà el codi CAID assignat per al teu dispositiu. Després t'ajudarà a completar el procés d’acreditació introduint el codi CAID a l’APP.

Acreditació Remota
Accedeix a l'àrea privada del web del CoMB amb Certificat Digital i ves a la pestanya "configuració App", des d'on pots generar el CAID per primera vegada, o tornar-lo a generar. En aquest apartat també podràs restaurar el PIN.

També pots enviar un correu col.metges, des d’una de les adreces notificades al col·legi, indicant “Acreditació de la identitat mòbil”, que contingui el teu nom i cognom i el teu número de col·legiat, incorporant la imatge escanejada del DNI per les dues bandes, el número de mòbil, que haurà d’estar prèviament informat al col·legi, i els quatre darrers dígits del compte on te domiciliats els rebuts col·legials.

Una vegada verificada la informació, des de la UAC es procedirà a fer l’acreditació.