Agenda

Sessions ‘Aprendre a envellir’: L’envelliment i les emocions.

En aquesta xerrada, el Dr. Vilardell ens explicarà la necessitat de les persones de tenir sempre coses a fer, disposar de projectes il·lusionants i de la importància de mantenir l’autonomia sempre que sigui possible, cuidar les amistats i l’entorn familiar. Per la seva part, el Sr. Toni Calvo ens remetrà a les qüestions emocionals i relacionals en l’entorn social i comunitari relacionats amb l’envelliment, des de la psicologia i la seva experiència.

Informació sobre els ponents:

Dr. Miquel Vilardell

El Dr. Miquel Vilardell és metge i cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Vall d’Hebron des de fa més de 25 anys. També és honorary fellow de l’American Medical Association, ha estat president de la Societat Catalana de Medicina Interna i degà de la Facultat de Medicina de la UAB, i recentment dedica els seus esforços a pal·liar l’envelliment de la població.
El Dr. Vilardell ha rebut nombrosos reconeixements professionals al llarg de la seva trajectòria als quals ara suma la Insígnia d’Or de la Professió, concedida pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), en agraïment per la seva contribució al servei dels metges. En concret, de la gestió de Vilardell s’ha remarcat el seu lideratge personal i professional, i la capacitat d’haver conduït el COMB en moments difícils i de crisi amb una gestió valenta i transparent.
El Dr. Vilardell és l’autor del llibre “Envellir bé” on dóna una sèrie de recomanacions per fer-se gran de forma saludable mantenint una actitud positiva, i adaptant-nos als petits canvis que ens comporten pèrdues de funcions.

Sr. Toni Calvo

El Sr. Toni Calvo és psicòleg i director del Programa de Protecció Social del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Un programa d’ajuts i acompanyament als metges i als seus familiars en situacions de necessitat, com pot ser la dependència, problemes de conciliació personal i familiar, viduïtat, orfandat...
A més, Sr. Calvo organitza i és formador del Curs de preparació per la jubilació del COMB que enguany celebra la seva segona edició, i que aborda aquesta etapa de la vida des de diferents perspectives, entre elles el projecte vital de la jubilació.

Informació relacionada:

  • Data i hora:

    27 de maig 2015 a les 18.00 hores

  • Lloc:Sala d'Actes del COMB
    Passeig de la Bonanova, 47
    Barcelona
  • Organitzador:COMB i Sarrià-Sant Gervasi Districte de Coneixement