Agenda

'Salut i cànnabis'

18.00 h. Benvinguda.
Dra. Encarna Sánchez. Metgessa especialista en MFiC. Presidenta de la Junta comarcal del Bages del CoMB.

18.10 h. Conferència: Salut i Cànnabis.
A propòsit del debat sobre la regulació i el consum de cànnabis, la Junta del Govern del CoMB ha elaborat un Document de Posició que té com a objectiu recordar i insistir sobre els danys en la salut associats al consum d’aquesta substància. El document vol alertar dels danys potencials que la seva creixent disponibilitat pot suposar, especialment per a les persones joves.

Dra. Iolanda Jordan. Metgessa especialista en Pediatria, adjunta a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP) i a la Direcció Mèdica de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Membre de la Junta de Govern del CoMB i promotora del document “La salut i el cànnabis”.

Dra. Rosa Calvo. Metgessa especialista en Psiquiatria i Psicologia infantil i juvenil a Clínic Barcelona. Membre de la Junta de Govern del CoMB i promotora del document “La salut i el cànnabis”.

18.50 h. Cloenda.
Dra. Alba Bernadó. Metgessa especialista en MFiC. Presidenta de la Filial del Bages de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Informació relacionada:

Inscripció

salut i cannabis
  • Data i hora:

    05 de juny 2024 a les 18:00h

  • Lloc:Espai Plana de l'Om
    Plana de l'Om, 5
    Manresa
  • Organitzador:Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona i Filial del Bages de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
  • Contacte: