Lloguer d'espais

L'Edifici

L'Edifici del Col·legi de Metges de Barcelona és obra dels arquitectes Robert Terrades Via i Jordi Adroer Iglesias qui l’any 1965 van plantejar la construcció de la nova seu al Passeig de la Bonanova de Barcelona seguint l’avantguarda constructiva europea del moment.

És una construcció singular i arquitectònicament reconeguda, que respon al desig dels autors de plantejar un joc de volums amb aires racionalistes, superposant peces desencaixades i fent-les reposar en equilibri una sobre l’altra, aconseguint un tractament escultòric del conjunt. A l’entrada de l’edifici se situa un mural decoratiu elaborat pel pintor Joan Vila-Grau i el ceramista Jordi Aguadé.

Edifici

L’edifici del CoMB disposa d’una Sala d'Actes i diversos espais per l’organització d’actes, congressos i reunions professionals i per al muntatge d’exposicions comercials.

El CoMB ofereix el lloguer d’aquests espais a la seu de Barcelona i també a les seves delegacions comarcals de Manresa, Vic i Terrassa.

Els espais

Sala de congressos a Barcelona amb accés adaptat i capacitat per 300 persones

Àmplia varietat de sales i aules preparades per diferents usos

Vestíbul de dos nivells per a exposicions comercials d’entre 12 i 20 estants

Contacte amb proveïdors de personal i serveis complementaris: hostesses, càtering, intèrprets, serveis tecnològics i multimèdia, acreditacions, allotjament i cartelleria

Condicions especials per a professionals col·legiats

Especialització en l’organització de congressos de l’àmbit mèdic i científic