Ventajas y descuentos

Niños

Parcs Aquatics

Parcs Aquàtics

AQUADIVER a Platja d'Aro y WATERWORLD a Lloret de Mar.

AQUADIVER i WATER WORLD - Obert a partir del 27 de juny de 2020 amb protocol covid-19

Als dos parcs aquàtics de la Costa Brava vostè podrà gaudir de diferents atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves. Un conjunt d’atraccions orientades tant per a públic infantil com per a adult. Els parcs aquàtics Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar són l’espai perfecte per passar uns dies inoblidables amb la família i els amics. 

Trobarà els serveis més adients als mateixos parcs aquàtics, pel seu confort i experiència, com els nostres restaurants, creperies, zones de pícnic o pinedes, on podrà relaxar-se i gaudir d’un entorn envejable.

Ofereix:

-10 € de descompte sobre el preu de tarifa al titular beneficiari i fins a un màxim de 3 acompanyants seus. Així gaudireu d'un descompte màxim de 40 € per 4 persones. Imprescindible dur el pdf de la promoció imprès o al mòbil. Codi: 10828
 
Un cop estigueu dins del qualsevol dels dos parcs, podreu gaudir de la promoció “Special Pass" torna al parc que vulguis per només 10 €. D’aquesta manera  tindreu  l’opció de tornar al mateix parc aquàtic o  visitar l’altre per només 10 € més per persona. Per tant, gràcies a aquesta doble promoció podreu arribar a gaudir de l’experiència de dos dies de parc aquàtic a meitat de preu. 
 
Aquesta oferta només serà aplicable una sola vegada al mes per persona i parc, en identificar-se a les taquilles dels parcs com a beneficiaris i presentant el DNI. 
 
Aquesta oferta no serà acumulable a altres promocions i/o ofertes existents i estarà subjecte a l’aforament dels parcs.
 


Debe identificarse presentando: (alguno de estos documentos) 
- Carné Colegial (Solicitud Carné Colegial)
- Carné de Estudiantes CoMB (Solicitud Carné) 
- Tarjeta Visa del Colegio (Solicitud Tarjeta)

Para más información:
AQUADIVER
Ctra de Circumval·lació, s/n
Apt. 232 - 17250 Platja d'Aro
www.aquadiver.com
aquadiver@aquadiver.com
Tel. 972 82 82 83 - 972 82 82 84

WATER WORLD
Ctra. de Vidreres, km 1,2
Apt. 350 - 17310 Lloret de Mar
www.waterworld.es
waterworld@waterworld.es
Tel. 972 36 86 13 -  972 36 86 00

Localiza una ventaja: