Modificació de dades

És necessari que tots els col·legiats tinguin permanentment actualitzades les seves dades per al degut exercici dels seus drets i deures col·legials i professionals.

Les dades personals facilitades, aixi com totes aquelles dades addicionals que ens faciliti en la seva relació amb el COL·LEGI OFICIAL DE METGES DE BARCELONA, s'inclouran en els fitxers del COMB, per al compliment de les finalitats i funcions que li són pròpies.

El Registre de Col·legiats és accessible públicament atès que forma part d'una font d'accès públic, en quant a les següents dades: Nom i cognoms, titulació, especialitats registrades, data d'incorporació al col·legi, número de col·legiat, situació d'exercent o no exercent, i el domicili declarat per cada col·legiat com d'accés o visibilitat pública, que inclou, en el seu cas, els números de telèfon i fax, i l'adreça de correu electrònic.

La normativa exigeix que les dades d'accès públic dels registres de col·legiats, col·legiades i societats professionals siguin d'accés a la població també per via electrònica. El Col·legi, doncs, farà accessible per aquesta via determinades dades del Registre de Col·legiats, tant als mateixos col·legiats com a la població en general. Per complir eficaçment amb els objectius d'accés (sigui electrònic o no) públic de la ciutadania als registres de professionals, cal que l'adreça que tingueu designada com a pública o visible sigui la vostra adreça professional o del lloc de treball, sens perjudici de mantenir una adreça particular no visible de comunicació amb el col·legi, que pot coincidir amb la designada com a professional o pública, o no.

Per exercir els drets d'oposició, accès, rectificació i cancel·lació, cal dirigir-se al COMB per escrit, a l'adreça Passeig de la Bonanova, 47, de 08017-Barcelona, o be adreçar un correu electrònic a l'adreça (Refª tractament de dades).

Vies de tramitació
  • On line (per realitzar el tràmit on line, necessitaràs un certificat digital).
  • Presencial, demana cita ara.
  • Mitjançant un escrit identificant-te i explicant la dada pública que vols modificar:
    • Per e-mail (sempre que sigui enviat des de l’adreça de correu electrònic que es té registrada en el COMB) a:
    • Dirigint-te al COMB per correu postal
    • Per fax al núm. 93 567 88 99, signat pel col·legiat
Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88


Atenció al públic:
Dll a Dj de 8.00 a 18.00
Dv de 8.00 a 15.00
Agost: Dl a Dv de 8.00 a 15.00


Més informació

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web