Reducció de quotes col·legials

Sol·licitud d’exempció de quotes col·legials per metge honorífic a causa d’una invalidesa o discapacitació, o incapacitació legal

Els metges que han complert l’edat de 70 anys, passen a la condició de Col·legiats Honorífics automàticament, quedant exempts del pagament de les quotes col·legials.

Tanmateix pot sol·licitar a la Junta de Govern la incorporació a la mateixa condició de Col·legiat Honorífic en cas que, no havent complert l’edat reglamentària de 70 anys, es trobi en situació d’invalidesa per a l’exercici de la professió de metge, de discapacitat total o permanent per poder treballar, o hagi estat incapacitat legalment.

Quan se’t reconegui aquesta exempció, passaràs a la classe de no-exercents i, per tant, si tens la pòlissa de Responsabilitat Civil Professional del Col·legi podràs contractar, si així ho desitges, la modalitat de no exercent que comporta una important reducció del cost. Amb aquesta quota reduïda podràs continuar mantenint la teva condició d'assegurat per reclamacions que puguis rebre a partir d'aquest moment i per actes mèdics realitzats amb anterioritat a aquesta condició. Per més informació et pots dirigir a .

Documentació necessària:
Vies de tràmitació
  • On line (per realitzar el tràmit on line, necessitaràs un certificat digital o DNI electrònic).
  • Pots realitzar el tràmit on line enviant-nos la documentació requerida a
  • Presencial, demana cita ara.

Consulta de l'estat del tràmit

Pots consultar l'estatde la teva sol·licitud on line aquí.

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88


Atenció al públic:
Dll a Dj de 8.00 a 18.00
Dv de 8.00 a 15.00
Agost: Dl a Dv de 8.00 a 15.00


Truca'ns si tens qualsevol incidència


Més informació

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web