Reducció de quotes col·legials

Sol·licitud de reducció de quotes col·legials per motiu de marxar a fer cooperació

A fi de poder facilitar les activitats de cooperació dels metges en l'àmbit internacional, la Junta del CoMB ha aprovat la reducció de la quota col·legial del 100%, vigent durant el temps en que els col·legiats estan fent cooperació en països en vies de desenvolupament o en situació de confrontació bèl·lica, confrontació ètnica, catàstrofe natural, o altres que puguin justificar l'ajut de cooperació. D'aquesta manera l'interessat passaria a la condició de col·legiat "sense exercici".

Per gaudir d'aquesta reducció cal, ser membre de la Secció de Metges Cooperadors del Col·legi, i presentar un document de l'Organització No Governamental (ONG), amb la qual s'estigui fent la cooperació, on s'indiqui el país de destí, el motiu pel qual és necessària la cooperació, l'activitat que desenvoluparà el col·legiat, i la data d'inici i finalització (aquest document s'haurà de renovar en cas de que s'allargui el període).

La quota de Protecció Social continuarà vigent, per tal de mantenir l'accés a la seva cartera de prestacions i serveis. Per aquells que estiguen assegurats amb la pòlissa de Responsabilitat Civil Professional del CoMB, caldrà passar a la modalitat reduïda pensant en seguir cobrint eventuals reclamancions per actes mèdics realtitzats fins a l'inici de la cooperació.

Documentació necessària:

  Vies de tràmitació
  • On line (per realitzar el tràmit on line, necessitaràs un certificat digital o DNI electrònic).
  • Pots realitzar el tràmit on line enviant-nos la documentació requerida a .
  • Presencial, demana cita ara.

  Consulta de l'estat del tràmit

  Pots consultar l'estat de la teva sol·licitud on line aquí.

   

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88


Atenció al públic:
Dll a Dj de 8.00 a 18.00
Dv de 8.00 a 15.00
Agost: Dl a Dv de 8.00 a 15.00


Truca'ns si tens qualsevol incidència


Més informació

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web