Baixa col·legiació

Si deixes d’exercir l’activitat mèdica a la província de Barcelona pots sol·licitar voluntàriament la teva baixa a la Junta de Govern del Col·legi.

Per tramitar la baixa cal que ens facis arribar la sol·licitud complimentada i signada que, si ho desitges, pots gestionar on-line a través del correu

Si en el moment de sol·licitar la baixa disposes de talonaris d'estupefaents és imprescindible que, en un termini de 10 dies a comptar des del dia de la sol·licitud, els retornis personalment o per correu postal. En cas de tenir carnet col·legial, també ens l'has de fer arribar.

La Junta de Govern acordarà la baixa una vegada s’hagi verificat l’acompliment de tots els requeriments legals i estatutaris.

Per tramitar la baixa de la pòlissa de Responsabilitat Civil Professional, i per conèixer les seves condicions, t’hauràs de posar en contacte amb el Servei de Responsabilitat Professional.

Tingues en compte que, segons el conveni signat amb el Departament de Salut, de tractar-se d'una baixa a la jubilació, aquesta suposarà la pèrdua del dret de sol·licitar talonaris de receptes del SCS front a una eventual reincorporació.Documentació necessària
  • Talonari dels estupefaents que tinguis en el teu poder en el moment de sol·licitar la baixa.
  • Carnet col·legial.

Vies de tramitació

Aquest tràmit també es pot fer directament a les delegacions del CoMB.


Consulta de l'estat del tràmit

Pots consultar l'estat de la teva sol·licitud on line aquí.

 

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88


Atenció al públic:
Dll a Dj de 8.00 a 18.00
Dv de 8.00 a 15.00
Agost: Dl a Dv de 8.00 a 15.00


Més informació

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web