Productes Financers i asseguradors

Productes Financers

Hipoteca Inversa

Es tracta d’un crèdit hipotecari especial per a persones grans, que els permet percebre una quantitat mensual complementària a la seva pensió, durant un temps limitat o de per vida, tot conservant la propietat del seu immoble i sense que els hereus perdin els seus drets. (+ informació)

 

Productes Asseguradors

Assegurança de dependència

Garanteix una indemnització mensual vitalícia quan es doni una situació de dependència física o psíquica en estat irreversible. S'entén dependència, l'estat de caràcter permanent en què es troben les persones que, per raons derivades de l'edat, malaltia o la discapacitat, necessiten de l'atenció d'una altra o altres persones o ajudes importants per a realitzar activitats bàsiques de la vida diària o, en el cas de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, d'altres recolzaments per a la seva autonomia personal.

Plans de Jubilació

Garanteix un tipus d'interès mínim a la fi del contracte, amb la possibilitat que aquest es vegi incrementat en funció dels excedents de rendiment que la Companyia aconsegueixi.

Rendes

Rendes mensuals o anuals, temporals o vitalícies com a fórmula d'optimització de capitals derivats de Plans de Pensions o de Jubilació.

Rendes vitalícies lligades a l'habitatge

S'assegura la percepció d'una renda vitalícia que té com a base el valor de l'habitatge que l'assegurat podrà continuar gaudint fins a la seva defunció. En aquell moment perd la propietat de la mateixa. L'assegurat el que conservaria, en el moment en que es constituís la renda, és l'ús de fruït de l'habitatge però no la propietat; en el moment de la seva defunció no formaria part de l'herència, perquè per poder percebre la renda ja hauria traslladat la propietat del pis a una altra entitat.

Envia'ns la teva consultaEns pots trobar a...

E-mail:


Treballadores socials:
Hores concertades


Tel
:
93 567 88 94 (directe)
93 567 88 88

Fax:
93 567 88 93

Atenció al públic:
Dll a dv matí de 8.30 a 14.30
Dll a dj tarda: hores concertades

Agost, tardes tancat


Localització:
1a planta
Ascensors A i B

 

 

El Programa de Protecció Social és una iniciativa gestionada per Medinankeia

 

Certificat de qualitat ISO 9001:2015 - Sistemes de Gestió de la Qualitat

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web