Informació d'interés

Articles i testimonials

La transparència arriba a les residències per a gent gran

A Barcelona hi ha molt bones residències per a gent gran. El problema és que quan una persona necessita trobar-ne una la situació sol ser d'urgència i tensió: una alta hospitalària, el sobtat empitjorament d'una malaltia...

En aquests casos tota l'ajuda que es pugui obtenir és poca.

Els col·legiats i els seus familiars tenen des de fa uns anys al seu abast al Programa de Protecció Social del COMB que ofereix suport i consell professional a més de disposar d'acords amb alguns prestadors de serveis de prestigi.

Ara, a més, s'ha posat en marxa el primer comparador de residències on line. Una eina que permet, a l'hora de triar-ne una, posar a dos centres “cara a cara” a internet i poder comparar què ofereix cadascú.

El comparador l'ha posat en marxa el portal www.inforesidencias.com, que, després de quinze anys ajudant a trobar la residències més adequada a milers de persones ha llançat ara aquest comparador.

Les residències poden, posar a internet una sèrie d'informació que fins ara era inaccessible. Així, abans de ni tan sols veure la residència, podem saber quants professionals hi treballen, quin és i què inclou exactament el preu del centre; quin contracte haurem de signar i fins i tot, quin ha estat el resultat de l'última inspecció de serveis socials.

Finalment, el portal ofereix la possibilitat als usuaris i als seus familiars d'opinar sobre les residències de manera que altres internautes puguin aprofitar la seva experiència.

Com que no totes les residències comparteixen les mateixes dades, Inforesidencias dóna a cada residència un “indicador de transparència”.

La possibilitat de poder rebre informació variada, poder comparar i poder prendre decisions és un dels avantatges que ofereix internet. Amb el comparador de residències, aquest avantatge arriba també a les residències de gent gran.

Al final, com saben molt bé en el Programa de Protecció Social del COMB, una visita a la residència es imprescindible abans de prendre una decisió. Poder tenir molta informació abans, però, pot facilitar molt la feina en un moment en el qual les decisions que es prenguin acabaran tenint molta transcendència.

Envia'ns la teva consultaEns pots trobar a...

E-mail:


Treballadores socials:
Hores concertades


Tel
:
93 567 88 94 (directe)
93 567 88 88

Fax:
93 567 88 93

Atenció al públic:
Dll a dv matí de 8.30 a 14.30
Dll a dj tarda: hores concertades

Agost, tardes tancat


Localització:
1a planta
Ascensors A i B

 

 

El Programa de Protecció Social és una iniciativa gestionada per Medinankeia

 

Certificat de qualitat ISO 9001:2015 - Sistemes de Gestió de la Qualitat

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web