Informació d'autoritats sanitàries

Fonts d'organitzacions sanitàries

Departament de Salut

 

Departament de Salut

Twitter: @salutcat


Ministeri de Sanitat

 

Ministeri de Sanitat

Twitter: @sanidadgob

Ministeri de Treball

Boletín Oficial del Estado (BOE)


CCMC

Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC)

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), amb altres entitats sanitàries, ha participat en l'elaboració d'unes recomanacions generals relacionades amb les decisions ètiques difícils i l'adequació de la intensitat assistencial/ingrés en les Unitats de Cures Intensives (UCIs) en situacions excepcionals de crisi.


Epidemixs

Epidemixs Coronavirus

Diverses institucions sanitàries, entre les quals hi ha el CoMB, participen una aquesta eina digital amb informació actualitzada i validada sobre el coronavirus. L'aplicació està adreçada a professionals de la salut i ciutadans.


Epidemixs

Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

 

 

 

 

Fonts internacionals

ECDCOMSCDC

 

Informació gràfica

Informació gràfica elaborada per les autoritats sanitàries per informar i fer difusió a la població general.

Departament de Salut

 

Departament de Salut

Twitter: @salutcatMinisteri de Sanitat

 

 

 

Ministeri de Sanitat

Twitter: @sanidadgob


Ministeri de Sanitat

 

 

 

CoMB

Twitter: @COMBarcelona

 

 

 

Serveis externs per als professionals sanitaris

Serveis externs per als professionals sanitaris

Diferents empreses ofereixen els seus serveis als professionals sanitaris de manera gratuïta o a un preu reduït durant un temps limitat

 

Gremi d’Hotelers de Barcelona

El Gremi d'Hotelers ofereix allotjament per a professionals que gestionen a través dels departaments de RRHH d'alguns centres sanitaris tant del sector públic com privat. També han facilitat una persona de contacte per gestionar casos excepcionals. Els interessants s'han de posar en contacte amb Laura Hevia lhevia@barcelonahotels.org

 

Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona

Cedeixen a professionals sanitaris allotjament a Barcelona en habitatges moblats i amb els subministraments donats d'alta per durant un temps determinat. Per sol·licitar-ne un, han de fer la reserva per e-mail a esteve.alemany@cpubcn.com, adjuntant un certificat del centre de treball així que estan donant cobertura a la situació epidèmica de COVID-19, i indicant un telèfon de contacte.

 

Home Group

Posen en contacte professionals sanitaris amb propietaris d'immobles que els cedeixen els seus habitatges de forma gratuïta o a un cost reduït a través del portal www.solidaridadinmobiliaria.es.

 

City Homelink

Posa a disposició apartaments totalment equipats al centre de Barcelona per a professionals sanitaris i funcionaris a un preu de 30 euros per nit, fins al 30 d'abril. Dades de contacte: partament9@gmail.com / Central telefònica 24 hores: +34 935 06 98 60 / contacte amb whatsapp: +34 717 71 93 75.

 

AirB&B

Ofereixen allotjament gratuït per a professionals sanitaris. Els col·legiats al CoMB el poden sol·licitar a través d'aquest formulari. Més informació aquí.


Barcelona Premium BMW  i  ALD Automotiv (BBVA AUTORENTING)

Posen a disposició dels col·legiats un servei gratuït de cessió de vehicles durant la situació d'emergència sanitària per desplaçament als seus llocs de treball d’aquells metges i metgesses que no disposen de vehicle propi. Aquest servei és totalment gratuït i inclou l’assegurança, el manteniment i l’assistència en carretera. Per sol·licitar la cessió del vehicle és necessari enviar un correu electrònic a marcal.hernandez@med.es indicant el nom, cognoms, número de col·legiat i telèfon per poder organitzar el lliurament del vehicle de forma àgil sempre i quan hagi disponibilitat.
Els vehicles seran prèviament desinfectats i entregats en un dels centres acordats, prenent les mesures de seguretat adequades a les circumstàncies del moment.

 

 

 

El CoMB no es fa responsable dels serveis ni de les condicions de les ofertes aquí exposades, ni de les modificacions que aquestes puguin tenir.

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web