Reflexió i debat

El Col·legi és un punt de trobada per a la reflexió i el debat entorn a la pràctica mèdica. En aquest espai trobareu una relació de les diferents activitats i publicacions que impulsa el COMB, o en què participa activament, per fomentar aquest diàleg.

3a Jornada de debat. Model d'Atenció a la Cronicitat Avançada (MACA) en els diferents models assistencials

Barcelona · 15 d'octubre de 2014

El nou Model d'Atenció a la Cronicitat Avançada (MACA), impulsat per la Generalitat de Catalunya, ha generat una gran inquietud en l'àmbit sociosanitari pel nou enfocament que han d'adoptar els professionals sanitaris a l'hora de tractar els malalts crònics. De fet, el motiu principal del plantejament del MACA ha estat l'augment dels pacients catalogats d'aquesta manera.


14a Jornada d'Estiu de la Professió Mèdica - Puigcerdà 2014

Lideratge dels metges en la gestió: nous reptes – noves solucions

Puigcerdà · 18 de juliol de 2014

El lideratge dels metges en la gestió clínica és un dels debats de la professió mèdica del moment i la qüestió principal de la XIV jornada d'estiu de la professió mèdica que el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona organitza amb la Universitat d'Estiu Ramon Llull i l'Associació Universitària de la Cerdanya (AUCer).

 

Fòrum de la Professió Mèdica

Arran de les reduccions del pressupost en sanitat fruit de la crisi econòmica, el Col·legi de Metges de Barcelona va posar en marxa l'any 2011 el Fòrum de la Professió Mèdica, un espai obert en el qual s’ha convocat professionals de diferents perfils, amb l’objectiu d’elaborar propostes i mesures per a la sostenibilitat i millora del sistema sanitari públic de salut.

 

#salut20comb

#Salut20COMB és una iniciativa del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona que té com a objectiu la formació i el debat entorn a l'ús de noves tecnologies aplicades al sector sanitari, amb especial atenció als professionals mèdics i pacients de la província de Barcelona.

Aquestes jornades es realitzen periòdicament i cadascuna versa sobre una temàtica determinada, amb la tecnologia i la salut com a eixos centrals. Al mateix temps és un lloc de trobada per conèixer iniciatives en el camp de la salut 2.0.

 

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 88

Fax
:
93 567 88 24

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 9.00 a 14.00
Dm i Dj de 15.30 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web