Reflexió i debat

El Col·legi és un punt de trobada per a la reflexió i el debat entorn a la pràctica mèdica. En aquest espai trobareu una relació de les diferents activitats i publicacions que impulsa el COMB, o en què participa activament, per fomentar aquest diàleg.

Recomanacions sobre l’ús d’informació mèdica i l’exercici de llibertat d’expressió a les xarxes social

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) ha elaborat un decàleg amb recomanacions bàsiques per a l’ús de les xarxes socials adreçat als professionals.

Els deu punts s’inclouen al document "Recomanacions sobre l’ús d’informació mèdica i l’exercici de llibertat d’expressió a les xarxes social”.

Recomanacions sobre l'ús d'informació mèdica i l'exercici de llibertat d'expressió a les xarxes socials

Decàleg: 10 recomanacions a les xarxes socials per a metgesDescarrega't la imatge de la infografia en:

Descarrega't el decàleg en pdf en:

 

Fòrum de la Professió Mèdica

Arran de les reduccions del pressupost en sanitat fruit de la crisi econòmica, el Col·legi de Metges de Barcelona va posar en marxa l'any 2011 el Fòrum de la Professió Mèdica, un espai obert en el qual s’ha convocat professionals de diferents perfils, amb l’objectiu d’elaborar propostes i mesures per a la sostenibilitat i millora del sistema sanitari públic de salut.

 

#salut20comb

#Salut20COMB és una iniciativa del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona que té com a objectiu la formació i el debat entorn a l'ús de noves tecnologies aplicades al sector sanitari, amb especial atenció als professionals mèdics i pacients de la província de Barcelona.

Aquestes jornades es realitzen periòdicament i cadascuna versa sobre una temàtica determinada, amb la tecnologia i la salut com a eixos centrals. Al mateix temps és un lloc de trobada per conèixer iniciatives en el camp de la salut 2.0.

 

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 88

Fax
:
93 567 88 24

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 9.00 a 14.00
Dm i Dj de 15.30 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web