Obituaris

Fabian Isamat de la Riva

1930 - 2019

El doctor Fabian Isamat de la Riva, neurocirurgià, va morir aquest estiu sobtadament a la seva casa de Menorca on passava llargues temporades.

Text complet

Cercar

 

Darreres publicacions

Fabian Isamat de la Riva
1930 - 2019

El doctor Fabian Isamat de la Riva, neurocirurgià, va morir aquest estiu sobtadament a la seva casa de Menorca on passava llargues temporades.

Vanesa Cuadrado Claramonte
1976-2019

El 17 de maig de 2019 ens va deixar, massa aviat, la nostra amiga i companya Vanesa Cuadrado Claramonte, excel·lent oftalmòloga de l’Institut Català de Retina (ICR) i directora mèdica de la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular. Vam tenir la sort de coincidir amb ella a l’ICR pràcticament des dels inicis de la seva gran carrera professional, malauradament curta, però exemplar. La Vanesa era una persona propera, molt accessible, de tracte encantador, amant de la seva família, dels seus amics, de la seva professió i de l’especialitat, el que feia que els seus pacients l’estimessin.

Juan Brotons Gimeno
1924-2019

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1951). A l'Hospital Clínic és on va fer l’internat de Pediatria, on la càtedra l’ostentava el professor Rafael Ramos. Va ser membre de la Societat Catalana de Pediatria i soci fundador de l’Acadèmia d’Història de la Medicina.

Josep Lluís López Colomés
1943-2019

Si volguéssim trobar un metge ideal, el doctor López Colomés en podria ser un bon exemple.

Juan José Ortega Aramburu
1936-2019

El 23 d'agost passat de 2019, va morir el doctor Ortega envoltat de la seva família a la qual adorava. Un home bo, un gran metge pediatre i hematòleg.

Ignasi Poves Prim
1969-2019

No fa gaires dies ens va deixar el doctor Ignasi Poves Prim. Amb 49 anys, era probablement un dels cirurgians pancreàtics espanyols més coneguts i amb més repercussió internacional dels últims temps.

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web