Medicina privada

La medicina privada compta a Catalunya amb una llarga tradició, i ofereix diversos àmbits de treball als professionals mèdics.

Per una banda, hi ha el conjunt d'activitats professionals que es desenvolupen per compte d'altre, amb contracte laboral, en l'àmbit de la sanitat privada: hospitals, centres sociosanitaris, de salut mental, mútues d'accidents de treball, etc. En aquests casos cal tenir en compte quin és el conveni aplicable a cada empresa.

Per una altra banda, i de manera compatible amb el treball per compte d'altre, també existeix la possibilitat de treballar en la medicina privada per compte propi, com a professional lliure, atenent directament pacients privats, o bé formant part del quadre mèdic de mútues o companyies asseguradores privades. En aquest cas cal afiliar-se com a autònom, en el RETA - règim especial de treballadors autònoms-, o una mutualitat oficialment alternativa, que en el cas dels metges és Mutual Mèdica.

Per a més informació sobre el treball com a professional en l'àmbit de la medicina privada, pots dirigir-te a l'apartat d'Assegurança Lliure.

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web