Informació (FAQ)

 • Em vull inscriure a un curs, quan he de formalitzar la inscripció?
  La matrícula del curs ha d'estar totalment formalitzada una setmana abans de l'inici del curs (butlleta d'inscripció complimentada i pagament realitzat).
 • Com he de realitzar la inscripció?
  Per reservar plaça s'haurà d'emplenar la butlleta d'inscripció i realitzar el pagament. Inscriu-te fent clic aquí
 • Existeix la possibilitat d'apuntar-me a una llista d'espera en el cas que un curs estigui ple?
  Quan el curs estigui ple, el Centre d'Estudis Col·legials t'apuntarà a la llista d'espera i t'avisarà tan bon punt hi hagi places lliures.
 • Quina documentació he d'entregar en cas d'inscriure'm a un màster o diploma?
  Al formalitzar la matrícula dels Màsters i Diplomes de Competència, és imprescindible presentar la documentació següent:
  • Fotocòpia compulsada del títol universitari (per aquells cursos on es pot accedir amb titulacions de tècnic de grau superior o tècnic de grau mig, cal presentar la fotocòpia compulsada de la titulació corresponent).
  • Fotocòpia del DNI
  • Dues fotografies mida carnet
 • Fins quan em puc inscriure en un curs?
  Si hi ha places, en el cas dels cursos presencials, la inscripció quedarà oberta fins el dia abans que comenci el curs. En el cas dels cursos a distància amb disponibilitat de places la inscripció quedarà oberta des del seu inici fins a la finalització de l'any docent (30 de juny).
 • El CEC pot cancel·lar o canviar les dates d'un curs?
  Les dates dels cursos poden ser susceptibles de canvis, els quals es notificaran amb suficient antelació. El CEC es reserva el dret d'anul·lar aquells cursos que no assoleixin el mínim imprescindible d'alumnes.
 • Finalment no puc realitzar el curs, el CEC em retornarà els diners?
  La devolució de la matrícula només es farà en cas de comunicar la renúncia per escrit al curs com a mínim quinze dies abans del seu inici. El CEC també procedirà a la devolució de la matrícula en el cas de cancel·lar-se el curs.
 • Estic interessat en un curs d'una temàtica no oferta o tinc la necessitat que realitzin un curs exclusiu per als treballadors de la meva empresa. El CEC ofereix cursos a mida?
  L'Àrea de Formació a Mida del Centre d'Estudis Col·legials del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona pretén donar resposta a necessitats de formació específiques i a demandes concretes. En la mesura de les possibilitats actuals del nostre Centre, es vol donar resposta a aquelles institucions que tinguin unes necessitats de formació, amb qualsevol dels nostres cursos o amb la creació d'un de nou. S'estudiaran les peticions i es realitzarà una anàlisi de necessitats de formació per fixar els objectius, la metodologia docent, els continguts, l'avaluació i l'acreditació corresponent, així com el calendari i la modalitat del curs.
 • Puc optar a alguna beca?
  Es preveu la concessió d'un nombre limitat de beques o reducció de matrícula per curs, per als col·legiats del COMB en situacions especifiques. Per a més informació, contacteu amb el CEC.
  Cal fer la petició a través d'aquest document i enviar-la al CEC 15 dies abans de l'inici del curs indicat en el programa de formació. Es notificarà aquesta concessió d'ajut /beca una setmana abans de l'inici del curs.
  També el Programa de Protecció Social (PPS) del COMB té prevista l'assignació d'ajuts econòmics puntuals per poder realitzar alguns dels cursos del CEC.
  Posa't en contacte amb el PPS: Tel: 93 567 88 94 per als requeriments específics i les condicions.
 • Em puc beneficiar d'algun descompte?
  Hi ha reduccions per als metges MIR, estudiants de medicina i jubilats del COMB. Reducció del 25% de la matrícula d'activitats de FMC organitzades pel CEC a metges que facin el MIR (durant un període de dos anys), als estudiants que presentin el carnet d'estudiant del COMB i als metges jubilats.
 • Com acredito un curs del CEC?
  La majoria dels cursos del Centre d'Estudis Col·legials del COMB estan acreditats amb crèdits de formació mèdica continuada. Per obtenir el diploma acreditatiu del COMB, amb els crèdits de FMC (excepte Màster i Diploma de Competència) que tenen altres requeriments, s'ha d'haver assistit a un mínim del 80% de les sessions presencials. En el cas de la formació a distància, s'ha de superar l'avaluació de coneixements corresponent.
 • Com s'atorguen les categories dels cursos?
  El Centre d'Estudis Col·legials del COMB atorga la categoria de Màster /Diploma de Competència a cursos amb una durada igual o superior a les 400/200 hores docents respectivament (teòriques i/o pràctiques) i a aquells alumnes que superin l'assistència requerida, la prova de coneixements, el projecte i l'informe de les pràctiques (si s'escau). Consulta els màsters i diplomes actuals fent clic aquí.

Inscriu-te a un curs

Programa de formació

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel:
93 567 88 88

Fax:
93 567 88 59

Atenció al públic:
Dll a Dv de 9.00 a 14.00
Dll a Dv de 16.00 a 20.00

Localització:
Planta -1
Accés des del carrer Vilana (cantonada amb Dalmases)

 


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web