El CEC

Des del Centre d’Estudis Col·legials (CEC) treballem per ser un dels centres de formació de referència en l’àmbit mèdic donant resposta a la necessitat de formació continuada, l’actualització científicai també a d’altres coneixements transversals d’interès per als professionals.

Després de més de 30 anys, i amb més de 1.500 activitats formatives per a més de 21.000 professionals, continuem oferint als nostres alumnes formació de la més alta qualitat impartida per professionals titulats i de referència en el seu sector.

Per tal de cobrir les diferents necessitats dels professionals, s’ofereixen màsters i diplomes de competència i cursos de diferents temàtiques amb modalitat presencial, a distància o semipresencials, a més d’una Escola d'estiu amb activitats per als mesos de juliol a setembre tant per als col·legiats com per als seus fills.
Per aquelles institucions que tinguin unes necessitats de formació concretes, també s’ofereix la possibilitat de realitzar cursos a mida.

L’oferta formativa, a més de donar resposta a les necessitats de formació, procura adaptar-se als horaris dels alumnes i a la seva disponibilitat personal.

A més, la majoria de les activitats estan acreditades pel Sistema Español de Acreditación de la Formación Médica Continuada (SEAFORMEC).

Un altre tret diferenciador respecte altres centres de formació mèdica és la formació en àrees que fins ara no estaven reconegudes com una especialitat mèdica, com l’homeopatia, la medicina i la infermeria naturista o la nutrició i dietètica. Així com també la formació transversal en àrees com la comunicació, les noves tecnologies, idiomes...

Addicionalment, el Centre d’Estudis Col·legials s'encarrega de la preparació dels "Quaderns de la Bona Praxi", una publicació periòdica elaborada per experts i amb la participació d’un comitè científic assessor, que se suma a l’oferta docent com a eina de millora en l’exercici de la professió.


Inscriu-te a un curs

Programa de formació

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel:
93 567 88 88

Fax:
93 567 88 59

Atenció al públic:
Dll a Dv de 9.00 a 14.00
Dll a Dv de 16.00 a 20.00

Localització:
Planta -1
Accés des del carrer Vilana (cantonada amb Dalmases)

 


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web