Taller introducció al mindfulness (Estiu 2018)

(Edició 3)

Objectius docents

L’Atenció Plena o Mindfulness és la capacitat natural de la ment d’observar el que està passant en el present, intencionadament i suspenent els judicis. Mirant de veure la realitat tal i com és, sense deixar-nos arrossegar per prejudicis, pors o idees preconcebudes. Això ens ajuda a fer eleccions més conscients a l’hora de respondre als desafiaments de la vida. Aquesta és una capacitat natural que tots tenim, però que moltes vegades es troba en estat letàrgic enmig del tràfec de la vida diària, que ens arrossega amunt i avall sense massa temps per adonar-nos del que passa realment. Per poder ser capaços d’aplicar aquesta habilitat necessitem un cert entrenament mitjançant exercicis que ens ajuden a desenvolupar-la.


L’objectiu del taller és proporcionar uns coneixements bàsics sobre el Min¬dfulness i d’algunes pràctiques d’entrenament de l’atenció, per tal que els assistents que així ho vulguin les puguin continuar a casa seva.


Metodologia docent

El taller és experiencial i interactiu, amb explicacions i exercicis simples per entendre els fonaments del Mindfulness o Atenció Plena i la seva relació amb la percepció, les emocions, el dolor i l’estrès.
També s’introduiran algunes de les pràctiques bàsiques d’atenció a la respiració, exploració corporal i estiraments conscients que s’utilitzen en l’entrenament del programa MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction).


Avaluació

Enquesta de pre i postformació per a la valoració del taller.
Assistència 100%.


Calendari

Calendari: divendres 29 de 9.30 a 19.30 hores i dissabte 30 de juny de 9.30 a 13.30 h.

Lloc: Centre d’Estudis Col·legials.
Hores: 14 hores


Professors (+)

Matrícula

Matrícula: col·legiats CoMB:150 € | No col·legiats: 180€
(inclou dinar divendres)Inscriu-te a un curs

Programa de formació

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88

Fax:
93 567 88 59

Atenció al públic:
Dll a Dv de 9.00 a 14.00
Dll a Dv de 16.00 a 20.00Localització:
Planta -1
Accés des del carrer Vilana (cantonada amb Dalmases)

 


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web