Cursos a mida

L'Àrea de Formació a Mida del Centre d'Estudis Col·legials del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona pretén donar resposta a necessitats de formació específiques i a demandes concretes. En la mesura de les possibilitats actuals del nostre Centre, es vol donar resposta a aquelles institucions que tinguin unes necessitats de formació, amb qualsevol dels nostres cursos o amb la creació d'un de nou. S'estudiaran les peticions i es realitzarà una anàlisi de necessitats de formació, per fixar els objectius, la metodologia docent, els continguts, l'avaluació i l'acreditació corresponent; així com el calendari i la modalitat del curs.

Institucions que han demanat cursos a mida en els últims anys:

Institut Català d'Oncologia, Fundació Sanitas, Col·legi Oficial de Metges de Navarra, Famhoc, Serco Sistemas, Sociedad Española de Medicina Estética, Novartis Consumer Health, Novo Nordisk Pharma, SA. Col·legi Oficial de Metges de València, Ajuntament de Badalona, Federació de Municipis de Catalunya, ABS Sant Adrià de Besòs, Gesdocument, Hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramanet, EAP Dreta de l'Eixample, Escola Petit Món, CAP Bages, ABS La Torrassa, Area 11 Madrid, ABS Florida Nord, Centre d'Esports David Lloyd, Associació Rauxa, Caifor, Institut Hipocrates, CAP Terrassa SUD, Laboratori Boehringer Ingelheim España, Mutua Universal.

 

Observacions extres:

Dono el meu consentiment per tal de que les meves dades personals siguin tractades pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb la finalitat d'atendre la meva sol·licitud.

Les meves dades es conservaran durant el termini suficient per atendre la meva sol·licitud.

Puc exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q 0866001A, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona, per correu postal, email dpo o a través de l'App MetgesBarcelona. Puc, també, presentar reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

*Camp obligatori


Inscriu-te a un curs


Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88

Fax:
93 567 88 59

Atenció al públic:
Dll a Dv de 9.00 a 14.00
Dll a Dv de 16.00 a 20.00Localització:
Planta -1
Accés des del carrer Vilana (cantonada amb Dalmases)

 


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web