Diplomes de Capacitació (DIACAP)

Aquest és un pas molt important per a la validació a nivell mèdic per fomentar la qualitat dels metges que es dediquen en aquests sectors de la medicina i promoure la qualitat dels tractaments que ofereixen.

Òrgans responsables

- L'Oficina Tècnica d'Acreditació (OTA): departament responsable del procés administratiu i tècnic del sistema d'acreditació. Des d'aquest departament, de la mà de les seccions col·legials que dissenyen el barem, es gestiona el procediment acreditador.

- Es comptarà amb la figura de la Comissió d’Acreditació: normalment integrada per dos membres de la Junta de la Secció, dos més de les Societats Científiques més representatives del sector, i dos membres en representació del cos docent universitari del sector.

El procés

- L'OTA en la fase inicial del DIACAP dissenya el barem que serà consensuat per la Comissió d'Acreditació i finalment aprovat per la Junta de Govern del CoMB. Caldrà tenir una puntuació mínima prefixada per obtenir el DIACAP.

- Al procediment acreditatiu l'OTA recepciona les sol·licituds, registra l'entrada i aplica el barem consensuat i aprovat. En funció del resultat l'OTA atorgarà o denegarà el DIACAP. Si s'atorga finalment el signarà el president del CoMB.

- La funció de la Comissió d'Acreditació serà consensuar el barem al principi i assessorar puntualment en una etapa inicial on es presenten la majoria de sol·licituds per resoldre dubtes plantejats per l'OTA. Posteriorment, en disminuir el nombre de sol·licituds i una vegada consolidat el barem, l'OTA assumirà tot el procés. Si fos necessari l'OTA resoldrà els dubtes puntuals i esporàdics consultant als membres de la Comissió d'Acreditació, a experts de societats científiques representatives del sector.

 

Requeriments, Formulari de Sol·licitud, i Metges Acreditats

Diplomes de capacitació:

Envia'ns la teva consulta

E-mail:Tel: 93 567 88 88

Atenció al públic:
Dll a Dv de 8 a 18. Dv. de 8-15
Agost: Dll a Dv de 8-15

Localització: Unitat d’Atenció al Col·legiat

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web