Diplomes de Capacitació (DIACAP)

Aquest és un pas molt important per a la validació a nivell mèdic per fomentar la qualitat dels metges que es dediquen en aquests sectors de la medicina i promoure la qualitat dels tractaments que ofereixen.

Òrgans responsables

- L'Oficina Tècnica d'Acreditació (OTA): departament responsable del procés administratiu i tècnic del sistema d'acreditació. Aquest departament dissenya el barem i gestiona tot el procediment acreditador.

- En una fase inicial, que pot ser variable en durada, hi haurà una Comissió d’Acreditació: sol estar composta de dos membres de la Junta de la Secció, dos membres de les Societats Científiques més representatives del sector, dos membres en representació del cos docent universitari del sector i dos membres de l'OTA.

El procés

- L'OTA en la fase inicial del DIACAP dissenya el barem que serà consensuat per la Comissió d'Acreditació i finalment aprovat per la Junta de Govern del COMB. Caldrà tenir una puntuació mínima prefixada per obtenir el DIACAP.

- Al procediment acreditatiu l'OTA recepciona les sol·licituds, registra l'entrada i aplica el barem consensuat i aprovat. En funció del resultat l'OTA atorgarà o denegarà el DIACAP. Si s'atorga finalment el signarà el president del COMB.

- La funció de la Comissió d'Acreditació serà consensuar el barem al principi i assessorar puntualment en una etapa inicial on es presenten la majoria de sol·licituds per resoldre dubtes plantejats per l'OTA. Posteriorment, en disminuir el nombre de sol·licituds i una vegada consolidat el barem, l'OTA assumirà tot el procés. Si fos necessari l'OTA resoldrà els dubtes puntuals i esporàdics consultant a exmembres de la Comissió d'Acreditació, a experts de societats científiques representatives del sector.

 

Requeriments, Formulari de Sol·licitud, i Metges Acreditats

Diplomes de capacitació:

Envia'ns la teva consulta

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel: 93 567 88 88 ext. 1135

Fax: 93 567 88 59

Atenció al públic:
Dll de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00

Localització: Semisoterrani Accés pel carrer Vilana (cantonada amb Dalmases)
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web