DAC-FMC/DPC

El Diploma d’Acreditació Col·legial en Formació Mèdica Continuada/Desen-volupament Professional Continuat (DAC-FMC/DPC) es crea per promoure i garantir raonablement el manteniment de la competència professional dels col·legiats mitjançant el reconeixement de l'esforç individual en formació continuada i desenvolupament professional continuat. Així, el COMB va posar en marxa l'1 de juny del 2000 el primer sistema estatal d'acreditació individual, basat en el currículum individual en FMC acreditada, aprofundint així en el desenvolupament del sistema global d'acreditació de Formació Mèdica Continuada. Al mes de setembre de 2000 es van incorporar els Col·legis de Girona, Lleida i Tarragona, per tant aquest sistema d'acreditació està emmarcat en l'àmbit del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. A partir de juny de 2005 també s’accepten les activitats de Desenvolupament Professional Continuat realitzades (estades, tutories, ponències, comunicacions, publicacions).

 

El procés

 

Durada i renovació

La durada del DAC-FMC/DPC és de dos anys a partir de la seva concessió. L'interessat podrà optar per la renovació si acompleix els requeriments exigits, i es pot fer utilitzant qualsevol de les dues opcions esmentades en els requeriments.

 

Òrgans responsables
  • L'Oficina Tècnica d'Acreditació (OTA) és el departament responsable del procés administratiu i tècnic del sistema d'acreditació
  • La Comissió d'Acreditació Col·legial (CAC) és la responsable de proposar els requeriments exigibles per a l'obtenció del DAC-FMC/DPC.

 

Tramitar el DAC-FMC/DPC

 

Envia'ns la teva consulta

E-mail:Tel: 93 567 88 88

Atenció al públic:
Dll a Dv de 8 a 18. Dv. de 8-15
Agost: Dll a Dv de 8-15

Localització: Unitat d’Atenció al Col·legiat

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web