Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


Premis de la Vigília de Sant Lluc

Es convoquen les següents beques i premis:

- XVII Beca Bages al Metge Jove

- XXIII Premi del Bages de Ciències Mèdiques 2019

- Premi Metge Bagenc 2019

Data límit de presentació: 27/09/2019

Premis Sanitat Baix Llobregat 2019

S’obre la convocatòria dels Premis Sanitat Baix Llobregat en cinc categories: 

 • Millor publicació en l’àmbit de l’atenció primària, publicada durant els dos darrers anys en una revista indexada.
 • Millor publicació en l’àmbit de l’atenció hospitalària, publicada durant els dos darrers anys en una revista indexada.
 • Millor comunicació oral o escrita en l’àmbit de l’atenció primària, presentada en un con­grés durant els dos darrers anys.
 • Millor comunicació oral o escrita en l’àmbit de l’atenció hospitalària, presentada en un congrés durant els dos darrers anys.
 • Millor publicació o comunicació, realitzada per un/a metge/ssa resident.

Poden participar en aquesta convocatòria els metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Baix Llobregat, de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball, i que es dediquin total o parcialment a l’àmbit de l’atenció primària o a l’atenció hospitalària.

Data límit de presentació: 27/09/2019

II Edició Premis “OAT Adherencia”

Aquests Premis pretenen contribuir al reconeixement públic d'aquelles persones i entitats que amb el seu esforç treballen per aconseguir una millora de la Adherència al Tractament.

Data límit de presentació: 31/05/2019

XXII Jornada de recerca del Maresme

- Convocatòria de les Beques anuals del curs acadèmic 2018-2019 

- Convocatòria dels Premis anuals del curs acadèmic 2018-2019 

Data límit de presentació: 29/04/2019

XXXVIIa edició Premis Sanitat Osona 2019

Queda oberta la convocatòria en les quatre categories deta­llades, amb l’objectiu de premiar els treballs mèdics, epide­miològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut a la comarca d’Osona: 

 • Treballs inèdits 
 • Treballs publicats
 • Treballs de recerca sobre el càncer
 • Borsa de formació per a residents

Podran participar en aquesta convocatòria els metges i met­gesses que visquin i/o treballin a la comarca d’Osona, de for­ma individual o col·lectiva formant un equip de treball. En el cas de la Borsa de formació per a residents, podran participar els metges i metgesses residents que estiguin en formació a la comarca d’Osona, de segon any fins l’any anterior a finalit­zar la seva residència

Data límit de presentació: 12/09/2019

Premi Dr. Joan Costa i Roma 2019

Queda oberta la convocatòria amb l’objectiu de premiar els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut, i es dediquin total o parcialment a l’àmbit de l’atenció hospitalària.

Poden participar en aquesta convocatòria els metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Vallès Occidental, de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball.

Serà requisit imprescindible estar col·legiat al CoMB i al corrent de pagament de les quotes col·legials. En els tre­balls col·lectius el requisit de la col·legiació s’exigirà al met­ge que actuï com a cap de l’equip.

 

Data límit de presentació: 18/10/2019

XVI Beca FERO en Recerca Oncològica Traslacional

La Fundació FERO d'Investigació Oncològica, té el plaer de convocar la XVI Beca FERO en Investigació Oncològica Traslacional, amb l'objectiu de promoure a joves investigadors en el camp de la investigació oncològica a Espanya. Beca per una quantia de 80.000 € que s'atorgarà al millor projecte d'investigació oncològica translacional, que es prevegi des de la data de resolució. Els projectes d'investigació han d'estar basats en idees originals.

Data límit de presentació: 17/02/2019

3a edició del Premi a la recerca científica mèdica a la comarca de l'Alt Penedès 2019

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Jun­ta comarcal de l’Alt Penedès, convoca per aquest any 2019 la tercera edició del Premi a la recerca científica mèdica a la co­marca. Aquest premi pretén revertir en una millora dels resul­tats de salut dels usuaris particulars i la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i la eficiència dels serveis. 

Data límit de presentació: 18/10/2019

XII Convocatòria de beques per a projectes de recerca clínica Fundació Dexeus Dona

Convocatòria nacional de cinc beques de recerca en els camps de:

 • Ginecologia general
 • Medicina Materno Fetal
 • Ginecologia Oncològica
 • Medicina de la Reproducció
 • Investigació Bàsica en l'àmbit de l'Obstetrícia i la Ginecologia.

La dotació de cadascuna de les 5 beques serà de 3.000 €.

Data límit de presentació: 15/02/2019

Premis Fundació Lilly de Recerca Biomèdica Preclínica i Clínica 2019

La Fundació Lilly, en compliment dels seus objectius estatutaris i dins el programa de FOMENT DE LA CIÈNCIA, convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2019, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat investigadora de reconegut nivell científic.

Data límit de presentació: 15/02/2019

XXIII Premi d'Història de la Medicina Catalana “Oleguer Miró i Borràs”

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), palesant l’interès de potenciar els estudis d’àmbit cultural català, mitjançant l’Arxiu Històric de les Ciències de la Salut (AHCS), convoca aquest premi amb les col·laboracions científiques de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de la Societat Catalana d’Història de la Medicina, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i de Balears, de l’Institut Joan Lluís Vives i de l’Institut Ramon Llull.

El premi, de caràcter anual, es convoca per a l’any 2019 amb la dotació de 3.000 euros, podent optar al mateix tots els interessats en temes d’història de les ciències de la salut.

Data límit de presentació: 20/09/2019

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web