Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


XIII Beca FERO en Investigació Oncològica Translacional

La finalitat de la beca és completar la formació de joves investigadors en el camp de l'Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per a això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals novells que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació.

Dotació: 70.000 €

Data límit de presentació: 17/09/2017

Concurs de fotografia Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià 2017

Premis Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià d'Osona

Data límit de presentació: 15/09/2017

XXXV edició Premis Sanitat Osona 2017

Premis Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià d'Osona

Data límit de presentació: 15/09/2017

17a edició Premis de recerca Mutuam Conviure

Els premis de Recerca Fundació Mutuam Conviure promouen projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària.

Per això premiem dues categories de premis:

A. Projectes que es porten a terme a Catalunya

B. Projectes que es porten a terme en algun centre o servei del Grup Mutuam.

Data límit de presentació: 23/10/2017

Premi Recerca i Beca - Nit de la Professió 2017 per als professionals de la salut de l'Anoia

L’objectiu de la convocatòria és col·laborar al desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l’Anoia, projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada a aquesta comarca.

Data límit de presentació: 31/07/2017

Convocatòria dels Premis Vigília de Sant Lluc

  • XV Beca Bages al Metge Jove 
  • XXI Premi Bages de Ciències Mèdiques 2017
  • Premi Metge Bagenc 2017

Data límit de presentació: 29/09/2017

Beques de la Fundació Bancària “la Caixa” i ENTI-UB per a la realització dels cursos formatius de Serious Games for Health.

La Fundació Bancària “la Caixa” i ENTI-UB anuncien la convocatòria de 5 beques destinades als professionals de l’àmbit de la salut, l’esport i la tecnologia (sector videojocs i apps) per realitzar els tres cursos de SGFH [SGFH Bàsic, SGFH esport, SGFH avançat] que se celebraran del 3 al 7 de juliol a Barcelona.

Data límit de presentació: 15/06/2017

Premi Dr. Joan Costa i Roma 2017

S’obre la convocatòria del “Premi Dr. Joan Costa i Roma” per a premiar aquells treballs clínics, epidemiològics i/o de recerca, ja publicats o acceptats per a publicar en revistes científiques en el termini dels dos darrers anys, i que esti­guin realitzats, total o en la seva part més fonamental dins l’àmbit de l’Atenció Hospitalària.
Aquest premi pretén aconseguir una millora en l’Atenció Hospitalària que, a la vegada, reverteixi en la millora dels resultats de salut dels usuaris particulars i de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivi­tat i la eficiència del servei.

Data límit de presentació: 20/10/2017

Tech4Health: Salut i tecnologia amb Impacte Social

Tech4Health és la plataforma d'inversió i acceleracióper startups del sector salut que volen anar més enllà dela rendibilitat econòmica, perseguint impactar positivamenten la nostra societat a través de projectesdisruptius i altament rendibles.
Presenta la teva candidatura

Data límit de presentació: 31/12/2017

Premi Dr. Pau Florejachs i Viladomiu 2017

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Junta comarcal del Berguedà, convoca per aquest any 2017 la segona edició  del “Premi Dr. Pau Florejachs i Viladomiu”, que du el nom de qui fou un exemple d’abnegació durant l’epidèmia de còlera de 1854 a Berga. S’obre la convocatòria per a premiar al millor treball de recerca realitzat durant els darrers dos anys a la comarca del Berguedà, en el camp de les ciències de la salut.

Data límit de presentació: 20/10/2017

XXI Premi d'Història de la Medicina Catalana “Oleguer Miró i Borràs”

El Col.legi de Metges de Barcelona (CoMB), palesant l’interès de potenciar els estudis d’àmbit cultural català, mitjançant l’Arxiu Històric de les Ciències de la Salut (AHCS), convoca aquest premi amb les col·laboracions científiques de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de la Societat Catalana d’Història de la Medicina, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i Balears, de l’Institut Joan Lluís Vives i de l’Institut Ramon Llull. 

Data límit de presentació: 22/09/2017

Premi a la recerca científica mèdica a la comarca de l'Alt Penedès 2017

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Junta comarcal de l’Alt Penedès, convoca per aquest any 2017 la segona edició del Premi a la recerca cien­tífica mèdica a la comarca. Aquests premis pretenen revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris particulars i de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i la eficiència dels serveis. 

Data límit de presentació: 20/10/2017

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web