Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


XIV Beca FERO en Investigació Oncològica Traslacional

La finalitat de la beca és completar la formació de joves investigadors en el camp de l'Oncologia i promoure la ràpida transmissió dels avenços científics en aquest camp als pacients. Per a això, es reconeix un projecte científic presentat per professionals novells que treballin en institucions espanyoles involucrades en aquest tipus d'investigació.

Data límit de presentació: 9/02/2018

XXII Premi d'història de la medicina catalana “Oleguer Miró i Borràs”

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), palesant l’interès per potenciar els estudis d’àmbit cultural català, convoca mitjançant l’Arxiu Històric de les Ciències de la Salut (AHCS) aquest premi amb les col·laboracions científiques de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de la Societat Catalana d’Història de la Medicina, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, de l’Institut Joan Lluís Vives i de l’Institut Ramon Llull.

Data límit de presentació: 21/09/2018

Tech4Health: Salut i tecnologia amb Impacte Social

Tech4Health és la plataforma d'inversió i acceleracióper startups del sector salut que volen anar més enllà dela rendibilitat econòmica, perseguint impactar positivamenten la nostra societat a través de projectesdisruptius i altament rendibles.
Presenta la teva candidatura

Data límit de presentació: 31/12/2017

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web