Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


II Premi Dr. Pep Fàbregas de Recerca i Innovació Assistencial en Salut Mental Comunitària

El Dr. Josep Fàbregas (1945-2014) ha estat un pioner al nostre país sobre una nova manera d'entendre i practicar l'atenció a la salut mental, des d'una decidida aposta per la innovació i l'assistència comunitària.

Pel tal de retre homenatge a qui fou primer President de BCN Salut Mental volem promoure pràctiques assistencials innovadores en l'àmbit de la salut mental comunitària a través d'aquest premi.

Data límit de presentació: 31/01/2020

3a edició del Premi a la recerca científica mèdica a la comarca de l'Alt Penedès 2019

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Jun­ta comarcal de l’Alt Penedès, convoca per aquest any 2019 la tercera edició del Premi a la recerca científica mèdica a la co­marca. Aquest premi pretén revertir en una millora dels resul­tats de salut dels usuaris particulars i la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i la eficiència dels serveis. 

Data límit de presentació: 18/10/2019

19a edició Premi de Recerca d'Atenció Sociosanitària - Fundació Mutuam Conviure

El Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure està destinat a promoure projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària.

Poden participar professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei establert a Catalunya, dins dels àmbits objecte d’aquest premi.

Data límit de presentació: 21/10/2019

Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó 2019

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Junta comarcal del Vallès Oriental convoca per aquest any 2019 la primera edició del Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó, metge granollerí especialista en pediatria, de prestigi internacional per les seves contribucions en l’àmbit de la informàtica aplicada a la medicina i a la salut comunitària. 

Aquest premi pretén revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris par­ticulars i la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i l’eficiència dels serveis 

Data límit de presentació: 31/12/2019

I Premi Dr. Joan Antoni Grífols i Roig 2019

Podran optar-hi tots els metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Garraf, de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball, i que realitzin la seva tasca assistencial en qualsevol àmbit de l’atenció sanitària.

 

Aquest Premi de caràcter anual, es convoca l’any 2019 amb una dotació total de 3.000 €.

- Treballs de l’àmbit de l’atenció primària: 1.000 €

- Treballs de l’àmbit de l’atenció hospitalària: 1.000 €

- Treballs de l’àmbit de l’atenció sociosanitària: 1.000 €

Data límit de presentació: 31/12/2019

Premi Dr. Joan Costa i Roma 2019

Queda oberta la convocatòria amb l’objectiu de premiar els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut, i es dediquin total o parcialment a l’àmbit de l’atenció hospitalària.

Poden participar en aquesta convocatòria els metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Vallès Occidental, de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball.

Serà requisit imprescindible estar col·legiat al CoMB i al corrent de pagament de les quotes col·legials. En els tre­balls col·lectius el requisit de la col·legiació s’exigirà al met­ge que actuï com a cap de l’equip.

 

Data límit de presentació: 18/10/2019

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web