Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


XVIII Beca FERO en Investigació Oncològica Traslacional

Cada beca, dotada amb 80.000 €, s'adreça a joves investigadors d'institucions o centres d'investigació nacionals d'excel·lència que compten amb un projecte d'investigació oncològica traslacional.

La finalitat d'aquesta iniciativa és la formació de nous talents en el camp de l'oncologia i l'impuls de la ràpida transmissió dels avenços científics als pacients.

Data límit de presentació: 23/02/2020

II Premi Dr. Pep Fàbregas de Recerca i Innovació Assistencial en Salut Mental Comunitària

El Dr. Josep Fàbregas (1945-2014) ha estat un pioner al nostre país sobre una nova manera d'entendre i practicar l'atenció a la salut mental, des d'una decidida aposta per la innovació i l'assistència comunitària.

Pel tal de retre homenatge a qui fou primer President de BCN Salut Mental volem promoure pràctiques assistencials innovadores en l'àmbit de la salut mental comunitària a través d'aquest premi.

Data límit de presentació: 31/01/2020

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web