Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


Beca Consultori Bayés per l'obtenció del títol de Doctor/a

FORES i Consultori Bayés convoquen una nova edició de la Beca Bayés en Ciències de la Salut, dirigida als professionals de les institucions sanitàries d'Osona, El Ripollès, La Garrotxa, el Bages, el Berguedà, Moianès, Solsona i els centres hospitalaris de Puigcerdà i Martorell. Seguint el model implantat en les passades edicions, la beca es planteja com un model d'ajuda per a la realització de tesis doctorals i l'obtenció del títol de doctor.

Data límit de presentació: 13/09/2019

Premi Recerca i Beca “Nit de la Professió” 2019

S'obre la convocatòria del premi de recerca i la beca "Nit de la Professió" per premiar i donar suport als treballs i projectes de recerca en l'àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l'Anoia. 

Data límit de presentació: 15/09/2019

19a edició Premi de Recerca d'Atenció Sociosanitària - Fundació Mutuam Conviure

El Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure està destinat a promoure projectes de recerca o de millora de la pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària.

Poden participar professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei establert a Catalunya, dins dels àmbits objecte d’aquest premi.

Data límit de presentació: 21/10/2019

Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó 2019

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Junta comarcal del Vallès Oriental convoca per aquest any 2019 la primera edició del Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó, metge granollerí especialista en pediatria, de prestigi internacional per les seves contribucions en l’àmbit de la informàtica aplicada a la medicina i a la salut comunitària. 

Aquest premi pretén revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris par­ticulars i la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i l’eficiència dels serveis 

Data límit de presentació: 31/12/2019

I Premi Dr. Joan Antoni Grífols i Roig 2019

Podran optar-hi tots els metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Garraf, de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball, i que realitzin la seva tasca assistencial en qualsevol àmbit de l’atenció sanitària.

 

Aquest Premi de caràcter anual, es convoca l’any 2019 amb una dotació total de 3.000 €.

- Treballs de l’àmbit de l’atenció primària: 1.000 €

- Treballs de l’àmbit de l’atenció hospitalària: 1.000 €

- Treballs de l’àmbit de l’atenció sociosanitària: 1.000 €

Data límit de presentació: 31/12/2019

Premis de la Vigília de Sant Lluc

Es convoquen les següents beques i premis:

- XVII Beca Bages al Metge Jove

- XXIII Premi del Bages de Ciències Mèdiques 2019

- Premi Metge Bagenc 2019

Data límit de presentació: 27/09/2019

Premis Sanitat Baix Llobregat 2019

S’obre la convocatòria dels Premis Sanitat Baix Llobregat en cinc categories: 

  • Millor publicació en l’àmbit de l’atenció primària, publicada durant els dos darrers anys en una revista indexada.
  • Millor publicació en l’àmbit de l’atenció hospitalària, publicada durant els dos darrers anys en una revista indexada.
  • Millor comunicació oral o escrita en l’àmbit de l’atenció primària, presentada en un con­grés durant els dos darrers anys.
  • Millor comunicació oral o escrita en l’àmbit de l’atenció hospitalària, presentada en un congrés durant els dos darrers anys.
  • Millor publicació o comunicació, realitzada per un/a metge/ssa resident.

Poden participar en aquesta convocatòria els metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Baix Llobregat, de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball, i que es dediquin total o parcialment a l’àmbit de l’atenció primària o a l’atenció hospitalària.

Data límit de presentació: 27/09/2019

XXXVIIa edició Premis Sanitat Osona 2019

Queda oberta la convocatòria en les quatre categories deta­llades, amb l’objectiu de premiar els treballs mèdics, epide­miològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut a la comarca d’Osona: 

  • Treballs inèdits 
  • Treballs publicats
  • Treballs de recerca sobre el càncer
  • Borsa de formació per a residents

Podran participar en aquesta convocatòria els metges i met­gesses que visquin i/o treballin a la comarca d’Osona, de for­ma individual o col·lectiva formant un equip de treball. En el cas de la Borsa de formació per a residents, podran participar els metges i metgesses residents que estiguin en formació a la comarca d’Osona, de segon any fins l’any anterior a finalit­zar la seva residència

Data límit de presentació: 12/09/2019

Premi Dr. Joan Costa i Roma 2019

Queda oberta la convocatòria amb l’objectiu de premiar els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut, i es dediquin total o parcialment a l’àmbit de l’atenció hospitalària.

Poden participar en aquesta convocatòria els metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Vallès Occidental, de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball.

Serà requisit imprescindible estar col·legiat al CoMB i al corrent de pagament de les quotes col·legials. En els tre­balls col·lectius el requisit de la col·legiació s’exigirà al met­ge que actuï com a cap de l’equip.

 

Data límit de presentació: 18/10/2019

3a edició del Premi a la recerca científica mèdica a la comarca de l'Alt Penedès 2019

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Jun­ta comarcal de l’Alt Penedès, convoca per aquest any 2019 la tercera edició del Premi a la recerca científica mèdica a la co­marca. Aquest premi pretén revertir en una millora dels resul­tats de salut dels usuaris particulars i la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i la eficiència dels serveis. 

Data límit de presentació: 18/10/2019

XXIII Premi d'Història de la Medicina Catalana “Oleguer Miró i Borràs”

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), palesant l’interès de potenciar els estudis d’àmbit cultural català, mitjançant l’Arxiu Històric de les Ciències de la Salut (AHCS), convoca aquest premi amb les col·laboracions científiques de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de la Societat Catalana d’Història de la Medicina, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i de Balears, de l’Institut Joan Lluís Vives i de l’Institut Ramon Llull.

El premi, de caràcter anual, es convoca per a l’any 2019 amb la dotació de 3.000 euros, podent optar al mateix tots els interessats en temes d’història de les ciències de la salut.

Data límit de presentació: 20/09/2019

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web