Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


V Premi Josep Manuel da Pena

La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Aceba (UDACEBA) de Barcelona fa pública la convocatòria del V Premi Josep Manuel da Pena per a treballs de recerca elaborats per residents de Medicina Familiar i Comunitària de qualsevol Unitat Docent d’arreu de l’Estat espanyol. També el premi està obert a residents d’Infermeria Familiar i Comunitària.

Poden presentar-se residents en actiu i aquells que hagin finalitzat la residència l’any 2017 i 2018.

Data límit de presentació: 01/10/2018

VII Premi Nacional de Oncologia de la Fundació Echevarne

En aquesta setena convocatòria Fundació Echevarne vol premiar l'esforç científic dins del camp de l'oncologia que hagi contribuït a conèixer els mecanismes bàsics de la transformació cel·lular, la progressió tumoral i la disseminació metastàsica i així poder distingir aquells avenços que han permès una millora en el diagnòstic, la caracterització i el tractament d'un o més tipus de càncer.

El Premi consisteix en una dotació de 50.000€* que s'otorgarà a un únic investigador pels seus resultats científics.

*Cinquanta mil euros, subjectes a la retenció que correspongui a efectes de l'IRPF.

Data límit de presentació: 15/10/2018

Premi Recerca i Beca - Nit de la Professió 2018

Premi Recerca i Beca "Nit de la Professió 2018", per als professionals de la salut de l'Anoia.

Data límit de presentació: 15/09/2018

18a Edició Premis Recerca Atenció Sociosanitària

La Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís amb la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària convoca la 18a edició dels Premis de Recerca Fundació Mutuam Conviure.

Data límit de presentació: 22/10/2018

XIV Beca FERO en Recerca Oncològica Traslacional

La Fundació d'Investigació Oncològica FERO, presidida pel Dr. José Baselga, té el plaer de convocar la XIV Beca FERO en Investigació Oncològica Traslacional, amb l'objectiu de promoure la investigació oncològica a Espanya. Beca per una quantia de 80.000 € que s'atorgarà al millor projecte d'investigació oncològica translacional, que es prevegi des de la data de resolució. Els projectes d'investigació han d'estar basats en idees originals. Aquest any, a més de la beca general, es lliurarà una beca extraordinària per a un projecte en càncer de mama.

Data límit de presentació: 24/08/2018

Beca FORES Consultori Bayés per l'ajut a l'obtenció del títol de doctor

La beca suposa una donació de caràcter irrevocable, per part del Consultori Bayés d’un import anual de 5.000 euros a la Fundació FORES que es destinaran a l’assignació d’un becat per any, distribuint la forma de pagament segons es descriu en el punt 4 de les bases de la convocatòria. De forma excepcional es podran donar fins a dues beques a l’any. En cas de que el jurat ho consideri la beca podrà ser considerada deserta.

Data límit de presentació: 14/09/2018

2n concurs de fotografia a través de l’App Instagram

Podran participar en el concurs els metges que visquin i/o treballin a la comarca d’Osona, les seves parelles i els familiars de primer grau (fills i pares).

Data límit de presentació: 17/09/2018

Premi Dr. Pau Florejachs i Viladomiu 2018

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Junta comarcal del Berguedà, convoca per aquest any 2018 la tercera edició del “Premi Dr. Pau Florejachs i Viladomiu”, que du el nom de qui fou un exemple d’abnegació durant l’epidèmia de còlera de 1854 a Berga.

Data límit de presentació: 05/10/2018

Beques i Premis - Vigília de Sant Lluc 2018

La Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona convoca: 

- XVI Beca Bages al Metge Jove
- XXII Premi del Bages de Ciències Mèdiques 2018
- XXII Premi d'Història de la Medicina Catalana "Oleguer Miró i Borrás"
- Premi Metge Bagenc 2018

Data límit de presentació: 28/09/2018

XXXVI edició Premis Sanitat Osona 2018

Queda oberta la convocatòria en les quatre categories, amb l’objectiu de premiar els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut a la comarca d’Osona:

• Treballs inèdits

• Treballs publicats

• Treballs de recerca sobre el càncer

• Borsa de formació per a residents

Data límit de presentació: 13/09/2018

3a edició del Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina a la comarca del Vallès Occidental

Queda oberta la convocatòria del “Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina” amb l’objectiu de premiar aquells treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca, que estiguin realitzats total o parcialment dins l’àmbit de l’atenció primària.

L’import del Premi és de 3.000 €

Data límit de presentació: 05/10/2018

XXII Premi d'història de la medicina catalana “Oleguer Miró i Borràs”

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), palesant l’interès per potenciar els estudis d’àmbit cultural català, convoca mitjançant l’Arxiu Històric de les Ciències de la Salut (AHCS) aquest premi amb les col·laboracions científiques de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de la Societat Catalana d’Història de la Medicina, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, de l’Institut Joan Lluís Vives i de l’Institut Ramon Llull.

Data límit de presentació: 21/09/2018

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web