Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


Premi Dr. Joan Costa i Roma 2017

S’obre la convocatòria del “Premi Dr. Joan Costa i Roma” per a premiar aquells treballs clínics, epidemiològics i/o de recerca, ja publicats o acceptats per a publicar en revistes científiques en el termini dels dos darrers anys, i que esti­guin realitzats, total o en la seva part més fonamental dins l’àmbit de l’Atenció Hospitalària.
Aquest premi pretén aconseguir una millora en l’Atenció Hospitalària que, a la vegada, reverteixi en la millora dels resultats de salut dels usuaris particulars i de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivi­tat i la eficiència del servei.

Data límit de presentació: 20/10/2017

Tech4Health: Salut i tecnologia amb Impacte Social

Tech4Health és la plataforma d'inversió i acceleracióper startups del sector salut que volen anar més enllà dela rendibilitat econòmica, perseguint impactar positivamenten la nostra societat a través de projectesdisruptius i altament rendibles.
Presenta la teva candidatura

Data límit de presentació: 31/12/2017

Premis Sanitat Baix Llobregat 2017

S’obre la convocatòria dels Premis Sanitat Baix Llobregat, en l’apartat de millor publicació i millor comunicació, dins l’àmbit de l’Atenció Primària i de l’Atenció Hospitalària. 
Aquests premis pretenen revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris particu­lars i de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i la eficièn­cia dels serveis.

Data límit de presentació: 20/10/2017

Beques i Premis 2017 de la Filial del Maresme de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

La Filial del Maresme promou un espai per donar a conèixer als professionals de la Salut, els treballs de recerca que s’hagin realitzat en centres de la comarca del Maresme.

Data límit de presentació: 21/04/2017

Premi Dr. Pau Florejachs i Viladomiu 2017

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Junta comarcal del Berguedà, convoca per aquest any 2017 la segona edició  del “Premi Dr. Pau Florejachs i Viladomiu”, que du el nom de qui fou un exemple d’abnegació durant l’epidèmia de còlera de 1854 a Berga. S’obre la convocatòria per a premiar al millor treball de recerca realitzat durant els darrers dos anys a la comarca del Berguedà, en el camp de les ciències de la salut.

Data límit de presentació: 20/10/2017

XXI Premi d'Història de la Medicina Catalana “Oleguer Miró i Borràs”

El Col.legi de Metges de Barcelona (CoMB), palesant l’interès de potenciar els estudis d’àmbit cultural català, mitjançant l’Arxiu Històric de les Ciències de la Salut (AHCS), convoca aquest premi amb les col·laboracions científiques de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de la Societat Catalana d’Història de la Medicina, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Salut de Catalunya i Balears, de l’Institut Joan Lluís Vives i de l’Institut Ramon Llull. 

Data límit de presentació: 22/09/2017

Segona convocatòrica d'ajuts EIT hEALTH “Head start” i “Proof-of-Concept”

Per segon any consecutiu, EIT Health anuncia la convocatòria d’ajuts"Head start" i "Proof-of-Concept", incloses a la seva "acceleradora" i dirigides a empreses emergents, PIMES, spin-offs i start-ups amb idees de negoci innovadores en salut.

El propòsit de les ajudes és finançar projectes amb els quals desenvolupar nous productes i serveis compromesos amb la salut, accelerar la seva entrada al mercat i impulsar noves oportunitats econòmiques.

Els candidats poden optar per finançar els seus projectes mitjançant dos tipus d'ajudes:

  • “Proof-of-Concept”, dirigides a projectes i idees de negoci que es troben en estadis previs a la creació de l'empresa.
  • “Headstart”,obertes a empreses amb una clara orientació a mercat per al desenvolupament de projectes, productes o serveis en salut.


Data límit de presentació: 31/03/2017

XXXVa edició Premis Sanitat Osona 2017

Convocatòria oberta a tots els metges, a títol individual o li­derant un equip d’investigadors, que visquin i/o treballin a la comarca d’Osona.

Els membres del jurat seran escollits per la Junta comarcal d’Osona del CoMB, i no podran estar implicats en cap dels tre­balls presentats. Tindran plenes facultats per a la interpretació de les Bases, per resoldre qualsevol incidència i per declarar el premi desert si així ho consideren oportú. La seva decisió serà inapel.lable.

Data límit de presentació: 15/09/2017

Premi a la recerca científica mèdica a la comarca de l'Alt Penedès 2017

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), mitjançant la Junta comarcal de l’Alt Penedès, convoca per aquest any 2017 la segona edició del Premi a la recerca cien­tífica mèdica a la comarca. Aquests premis pretenen revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris particulars i de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i la eficiència dels serveis. 

Data límit de presentació: 20/10/2017

Beques Daniel Bravo

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2017 de les beques adreçades a investigadors que treballin a Catalunya per fer estades curtes, d’un a nou mesos, en centres de recerca de prestigi nord-americans i europeus.

Data límit de presentació: 08/03/2017

IV Premi Josep Manuel da Pena

La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Aceba (UDACEBA) de Barcelona fa pública la convocatòria del IV Premi Josep Manuel da Pena per a treballs de recerca elaborats per residents de Medicina d’Atenció Familiar i Comunitària de qualsevol Unitat Docent d’arreu de l’Estat Espanyol.

Poden presentar-se residents en actiu inclosos els que hagin finalitzat la residència l’any 2016. El treballs podran ser elaborats de forma individual o conjunta per diversos residents i hauran de versar sobre qualsevol dimensió o nivells d’actuació de la Medicina de Família centrant el seu contingut en l’àmbit de l’Atenció Primària.

Data límit de presentació: 30/06/2017

Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica

La Fundació Lilly convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2017, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic.

Data límit de presentació: 15/02/2017

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web