Metges i música

TUESDAY BLUES PROJECT

Tuesday Blues Project - Banda
Blues/Rock

 

Biografia

Tuesday Blues Project neix com un projecte de taller de Blues-Rock al 2013 a Barcelona per iniciativa d'Agustí Mas i Xavi Asensio. La seva intenció va ser i és el fomentar el blues i el rock entre els amics aficionats a aquest tipus de música, alguns d'ells del col·lectiu mèdic. Per el taller han passat diversos músics i col·laboradors fins arribar a la formació actual.

El grup està format per diferents components del taller i que a la vegada son membres d’altres bandes.

Virginia Vitovec a la Veu, Xavi Asensio a la guitarra i Artur Oliver al baix a la actualitat també son membres de “The Park Band”. Ramon Santiveri fou guitarrista de l’antiga “Banda Rítmica de Cristal”, i actualment col·labora en altres projectes amb músics del àrea de Barcelona. Gastón Aguirre a la Bateria, és també integrant de “Mike Shannon Group banda de Blues” i Enric García amb experiència d'anys als teclats.

Malgrat l’objectiu principal del taller no ha estat mai fer actuacions remunerades, si que hem participat en actes solidaris i festes majors com les matinals dels Diumenges de Música als Parcs, en concret al Parc de les Aigües des de 2013, el IV festival Butifarra and Blues de Cerdanyola del 2013 (en record de’n Lluis Salvador) i participació amb altres bandes a la Festa Major del Baix Guinardó de 2015.

Composicions

Ets músic i vols aparèixer en aquest espai?

 

Posa't en contacte amb:

Àrea Sociocultural

Telèfon:
93 567 88 88 - Extensió 1236

Fax: 93 567 88 24

E-mail:
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web