Museu d'Història de la Medicina de Catalunya

El Museu d'Història de la Medicina de Catalunya (MHMC) és una fundació, vinculada al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, dedicada a la conservació i divulgació del seu patrimoni científico-cultural, des de la seva inauguració el 1981.

El Museu preserva un patrimoni representatiu de la medicina catalana contemporània format per més de 6.000 peces, més de 60 arxius històrics documentals, unes 120 capçaleres de publicacions mèdiques periòdiques i un fons bibliogràfic singular anterior al segle XX.

L'objectiu principal del museu consisteix en ser un instrument de caire científic i cultural per l'educació, de formació i investigació en la comprensió i el coneixement de la història de la medicina, en especial de Catalunya.

El Museu es troba en l’actualitat a Terrassa, des d’on desenvolupa tasques de recerca i preservació de les col·leccions, així com també acull col·laboracions, consultes, investigació i organització d'exposicions permanents i itinerants. Aquestes exposicions es poden visitar a la seu del COMB i al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa.

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 784 53 80


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web