8ns Jocs ColĚlegials Esportius

Per transmetre des del colĚlectiu mŔdic els valors essencials de la prÓctica de l'esport

Presentaciˇ

Practicar amb l'exemple i transmetre a la societat, des del col·lectiu mèdic, que els hàbits esportius estan relacionats directament amb una millor salut. Això és el que ens motiva a continuar organitzant Medijocs, els jocs esportius del COMB que aquest any arriben a la vuitena edició.


En aquesta vuitena edició dels jocs esportius per a metges fem una aposta decidida perquè aquest missatge es continuï transmeten malgrat la crisi que ens afecta. En aquest sentit volem agrair l'esforç de tot l' equip organitzador i el dels espònsors que ens donen suport.


Destaquem la cursa de 5 milles, que com cada any tindrà lloc a Sant Cugat i la BTT Sanitària que novament recorrerà els voltants de l'Hospital de Mataró pel que fa a activitats gratuïtes pels metges, juntament amb l'activitat de senderisme prevista pel mes de juny.


D'altra banda, l'eslàlom gegant a Soldeu (GRANDVALIRA) permet viure l'experiència de participar en un eslàlom gegant de competició, amb una pista marcada i reservada per Medineu 2012. Al voltant d'aquesta cursa d'esquí s'estructura una oferta complementària d'esbarjo amb allotjaments amb tarifes preferents per gaudir d'un bon cap de setmana a la neu. Aquesta activitat només comporta el pagament del forfet a un preu especial i que es pot gaudir tot el dia un cop finalitzada la prova.


El golf, amb un preu de participació ajustat, serà l'altre dels esports que es duran a terme i finalment el Simposi ens permetrà posar punt i final amb una temàtica d'actualitat lligada al món de l'esport des de la vessant mèdica.


Esperem comptar amb la vostra participació.


El Comitè Organitzador de Medijocs 2012

 

 

Precedents:

 

Jocs Panamericans per a Metges Esportistes
Jocs Mèdics Mundials
Campionat del món de Futbol per Metges
Medijocs 2005
Medijocs 2006
Medijocs 2007

Medijocs 2008

Medijocs 2009

Medijocs 2010

Medijocs 2011

 

 

Objectius:

 

1. Transmetre a la societat els valors de l’esport.

2. Reeditar l’organització d’uns jocs per part del COMB que permetin reunir tots els col·legiats que practiquen esport habitualment.

3. Identificar els metges que practiquen esports de forma continuada.

 

 

Esports proposats:

 • Esquí
 • Cursa Atlètica
 • BTT SanitÓria
 • Golf

  Muntanyisme

 

Modalitats de Participació i Reglaments:

1. Amb caràcter general, sempre que hi hagi prou nombre de participants (metges col·legiats), regiran les normatives federatives i modalitats corresponents a cada esport.

 • Esquí: dues mànegues.
 • Cursa de 8 Km: cursa per adults i cursa infantil (d'1 Km) on podran participar també familiars i amics de metges i treballadors del COMB i de la sanitat en general.
 • BTT SanitÓria: circuit Hospital de Mataró (21 Km).
 • Golf (amb quota d'inscripció).

 • Muntanyisme: excursió per indrets de Catalunya de fàcil recorregut.

2. El reglament de l’esport en qüestió serà el corresponent vigent per cada federació, amb les adaptacions que el Comitè Organitzador consideri

 

 

Organitzador:

 

1. El COMB serà l’organitzador dels jocs. Aquest any cada modalitat se celebra en unes instal·lacions especialitzades, les quals tindran cura de donar el suport necessari per a l’òptima realització de les mateixes.

2. Es designarà un Comitè dels Jocs per part del COMB.

3. Per motius organitzatius, les places per la pràctica dels diferents esports són limitades.

4. L’estructura dels jocs és similar a altres esdeveniments d’aquesta categoria: publicitat prèvia, acte d’obertura, acte de cloenda i simposi acadèmic.

5. Es comptarà amb la col·laboració de les diferents federacions i amb esportistes o ex esportistes d’elit per als actes de caràcter social i esportiu.

6.Utilització del web col·legial per informació, convocatòries, resultats, etc.

7. L'organització ha previst una assegurança individual per als participants.

 

 

Fer esport amb seguretat:

 

Us recordem que per la pràctica segura de l'activitat física cal un estat òptim de salut i complir els requisits mínims de l'esport a realitzar.

 


ę ColĚlegi Oficial de Metges de Barcelona
Medijocs 2012
Darrera actualitzaciˇ 23/05/2012