Avantatges i descomptes

Botigues

 

MEAM Concerts al Palau Gomis

MEAM concert

Concerts Clàssica i Jazz

Museu Europeu d’Art Modern, MEAM pertany a la Fundació de les Arts i els Artistes, amb la finalitat de promoure i difondre l’art figuratiu del segle XX i XXI. La pretensió del MEAM és trobar un nou llenguatge contemporani que no renegui de la tradició sinó que sorgeixi d’ella per fer un salt endavant en el nou segle.
     
El MEAM està situat al Palau Gomis, entre els carrerons del barri del Born, un barri en què la cultura està sempre present i on es reflecteix tot l’encant del casc antic. Una zona que ha sabut unir tradició i modernitat, i que s’ha convertit en cita obligada per als turistes interessats en la Barcelona monumental i museística.

El MEAM es diferencia dels altres museus d’art contemporani per donar aixopluc a artistes que practiquen l’art figuratiu. Aquestes obres no solen estar exposades en altres museus, col·leccions de fundacions o institucions, el concepte de contemporaneïtat dels quals s’identifica més amb experimentació, abstracció, videoart...

Ofereix:
-    Tarifa reduïda tiquet d’entrada.
-    20% de descompte en el preu dels concerts de Blues del divendres.
-    20% de descompte en els berenars amb música clàssica.
-    Organització de visita guiada per a grups de 12 persones.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
MEAM
Barra de Ferro, 5
08003 BARCELONA
www.meam.es
Metro: L4, Jaume I. Bus: 17, 19, 40, 45 i 120

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web