Avantatges i descomptes

Botigues

 

Teatre del Raval

Teatre del Raval

Descompte en espectacles.

El Teatre del Raval neix amb esperit combatent i de servei, amb una alta exigència artística. Al confeccionar la programació valoraren el rigor en el treball i en la investigació de l’espectacle, més que la seva possible comercialització. Els seus objectius són: reflexionar i fer que l’espectador reflexioni. Donem prioritat als projectes compromesos, en els que s’utilitza el llenguatge i l’expressió com a eina de denuncia social, des de totes les disciplines i manifestacions de les arts escèniques. Mantenen la capacitat per a fusionar tradició, innovació i noves tecnologies de la comunicació

Ofereix:
20% de descompte per a la compra de l’entrada del titular i del seu acompanyant.  
Les localitats s’hauran d’adquirir a la taquilla del teatre. Es podrà realitzar la reserva de les localitats trucant per telèfon al número 93 443 38 19.
Oferta no acumulable a altres descomptes o promocions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
TEATRE DEL RAVAL
C/ Sant Antoni Abat, 12
08001 Barcelona
Tel.: 93 443 38 19
www.teatredelraval.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web