Avantatges i descomptes

Botigues

 

Promentrada

Promoentrada

Descomptes en espectacles i teatre en cartellera.

Promentrada treballa des de fa més de trenta anys com a central de reserves d’espectacles de teatre, dansa, musicals, circ i espectacles infantils.

De forma permanent, gestiona el servei promocional del Teatre Condal, el Teatre Romea, La Villarroel, el Teatre Goya, el Teatre Apolo, la Sala Muntaner, el Teatre Joventut i el Teatre Zorrilla, entre d’altres, i col·labora habitualment en esdeveniments artístics com ara el Festival Mil·lenni, Cavalia o el Festival Mas i Mas.

Identificant-se com a col·legiat podrà gaudir de descomptes especials.
Usuari: comb Contrasenya: comb2050

Cartellera d’espectacles amb descompte

L'adquisició de les entrades es podrà efectuar per Internet o a través del telèfon 93 309 70 04, identificant-se com a membre del Col·legi de Metges.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web