Avantatges i descomptes

Botigues

 

Assaig sobre la lucidesa, Teatre Akadèmia

Teatre Akadèmia

de José Saramago i direcció de Roger Julià

ENTRADES A 12 € PER A LES FUNCIONS FINS DEL 19 AL 22 DE SETEMBRE (despeses gestió no incl): Compra anticipada clica aquí link
 
Dates i Horari:
Del 18 de setembre al 13 d’octubre de 2019
 
De dimecres a dissabte: 20.30 h
Diumenge: 18 h
 
Espectacle en català
 
Durada: 85 min
 
19/9 Col·loqui Post-Funció amb la companyia de l’espectacle. Moderat per Jumon Erra: dramaturg, director i encarregat de fer l’adaptació d’Assaig sobre la lucidesa
25/9 Col·loqui Post-Funció
 
 
Sinopsi
Fa quatre anys, a la capital, una plaga de ceguesa va fer aflorar el millor i el pitjor dels ciutadans i dels governants. Només una dona ho va veure tot. Ara, quatre anys després, els ciutadans són cridats a les urnes i, de manera aparentment espontània, voten massivament en blanc. Aquest qüestionament implacable als partits que gestionen la democràcia generarà un pols violent entre el poder i la ciutat. La dona que ho va veure tot encara hi és. I continua veient-ho tot.
 
Assaig sobre la lucidesa és la segona part del cèlebre Assaig sobre la ceguesa, obra amb la qual José Saramago va un pas més enllà en la seva mirada crítica als mecanismes del poder i va posar en el punt de mira la corrupció del sistema democràtic.
 
L’adaptació teatral que proposem ens confronta amb la faula saramaguiana. L’obra se’ns fa absolutament vigent, després de les revoltes ciutadanes esdevingudes al món en els darrers deu anys, i posa de relleu el debat necessari entorn de l’anomenada “democràcia real”.

Repartiment: Marc Pujol, Xavier Casan, Elena Fortuny, Xavier Torra, Júlia Santacana 

 
Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Teatre Akadèmia
C. Buenos Aires, 47-49
Telèfon: 93 495 14 47
infoteatreakademia.cat
www.teatreakademia.cat
 

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web