Avantatges i descomptes

Botigues

 

Maestro Fellini, Teatre Akadèmia

Teatre Akadèmia

De Ludovica Damiani i Guido Torlonia Direcció Guido Torlonia

PROMOCIÓ EXCLUSIVA. ENTRADES A 15 € PER A LES FUNCIONS del 23 al 26 de gener i del 5 al 9 de febrer (despeses gestió no incl): Compra anticipada clica aquí link
 
Dates i Horari:
Del 22 de gener al 16 de febrer de 2020
 
De dimecres a dissabte: 20.30 h
Diumenge: 18 h
 
Durada: 1 h 15 min
 
Del 22 de gener al 2 de febrer:
Mario Gas i Serena Vergano
Espectacle en castellà
 
Del 5 al 16 de febrer:
Mario Gas i Mar Ulldemolins
 
Espectacle en català
 
Sinopsi
 
Prenent com a referència l’espectacle i estructura de Caro Maestro, homenatge al director teatral Giorgio Strehler, estrenat durant la temporada 17-18, presentem Maestro Fellini, peça que commemora el centenari del naixement d’una de les personalitats més extraordinàries del panorama del cinema italià i mundial. Maestro Fellini ens endinsa en un viatge a través de l’univers del director italià on mitjançant entrevistes, cartes, escrits i notes de direcció que posen de manifest i evoquen una figura de primer ordre del món artístic italià i universal, ens presenta una oda al director en forma de lectura a dues veus il·lustrada amb imatges dels seus projectes i assajos amb els actors, que també comptarà amb el testimoni d’amics i artistes que van tenir l’oportunitat d’entrar al seu món, com ara: Alberto Sordi, Giulietta Masina, Marcello Mastroianni, Anita Ekberg, Sandra Milo, Nino Rota, Roberto Rossellini, Anna Magnani, Bernardo Bertolucci, Luchino Visconti o Roberto Benigni. 
 
 
 
Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

 
Per a més informació:
Teatre Akadèmia
C. Buenos Aires, 47-49
Telèfon: 93 495 14 47
infoteatreakademia.cat
www.teatreakademia.cat
 

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web