Avantatges i descomptes

Botigues

 

Teatre Apolo

Teatre Apolo

Descompte en la compra d'entrades de teatre

El Teatre Apolo va obrir les seves portes l’any 1904, en ple cor i efervescència del Paral·lel barceloní. Això el situa entre els teatres en actiu més antics de la ciutat comtal.

Actualment el Teatre Apolo segueix amb la seva passió per l’espectacle situant-se entre les sales de referència de Barcelona.

Consulta la seva cartellera: www.teatreapolo.com

Ofereix:
15% de descompte en la compra d'entrades amb el codi METGESBCN al web del www.teatreapolo.com o be a la Taquilla del teatre.  No acumulable a altres ofertes o descomptes. 

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)


Per a més informació:
Teatre Apolo
Av. Paral·lel, 59
08004 Barcelona
infoteatreapolo.com
www.teatreapolo.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web