Avantatges i descomptes

Botigues

 

El Médico Musical

El médico

Nuevo Teatro Apolo, Madrid

EL MÉDICO MUSICAL, és un musical basat en la novel·la El metge de Noah Gordon que es representarà en el Nuevo Teatro Apolo de Madrid.

Aplicació del 20% de descompte en l'adquisició d'entrades per a l'espectacle EL MÉDICO MUSICAL mitjançant el codi CDCMBC a la pàgina web  www.elmedicomusical.com 

Aquest descompte no serà vàlid en dissabtes ni festius i no seran acumulables a altres descomptes o promocions.

 

HORARIS DE FUNCIÓ: Algunes funcions poden canviar d'hora, confirmeu l'horari durant el procés de compra.
Dimecres i dijous: 20h
Divendres: 21.30h
Dissabtes: 21.30h
Diumenges: 11.30h i 20.00h

Més informació:

www.elmedicomusical.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web