Avantatges i descomptes

Botigues

 

DCD, Destrucció Confidencial Documentació

DCD

Destrucció SEGURA d’informació confidencial tots els suports.

DCD, Destrucció Confidencial de Documentació empresa especialitzada en serveis per a la destrucció SEGURA d’informació confidencial en tots el suports.

Són la primera empresa espanyola que disposa de la certificació UNE 15713: “Destrucció segura del material confidencial” i donen cobertura nacional.

Ofereixen servei de transport i destrucció per mètode de trituració de la documentació emparada pel NR de la LOPD (Llei de Protecció de dades  de caràcter personal) tant per a necessitats puntuals com periòdiques que donen solució complerta al procés d’emmagatzematge, recollida i destrucció segura de la informació que s’ha d’eliminar en paper, CD,  DVD, cintes... i elements corporatius com segells, uniformes...

Certifiquen la destrucció indicant lloc, data i procés utilitzat.

Ofereix
- 20% de descompte sobre preu tarifa
17 € enviament de contenidor i sacs (1a vegada)
144 €/any lloguer contenidor 100 l. + recollida + canvi + trituració
- 10% de descompte en la resta de serveis

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
DCD, Destrucció Confidencial de Documentació
Gutenberg, 3 – Pol. Ind. SUD
08754 El Papiol
Tel. 902 197 395
comercial.catdcd.es
www.dcd.es

RECORDATORI:
- Cal conservar la història clínica durant els terminis legals (Llei 16/2010, del 3 de juny, com a  modificació de la Llei 21/2000, del 29 de desembre, sobre els drets d’informació concernent la salut i l’autonomia del pacient, i la documentació clínica.)
Més informació clicar al link a peu de pàgina: Nova Regulació de Conservació de la Història Clínica.

- Cal donar compliment a la normativa de LOPD que a grans trets obliga a: declaració de fitxers a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, comptar amb un  document de seguretat com a protocol d’ús de la informació, establiment de les mesures de seguretat  corresponents i auditoria cada dos anys.

Si necessiteu qualsevol tipus d’ajut en aquestes matèries podeu adreçar-vos al COMB al Passeig de la Bonanova, 47 5a planta o bé al telèfon 93 567 88 80 (Mireia Mir). També ens podeu  escriure a l’adreça electrònica lopdcomb.cat.
 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web