Avantatges i descomptes

Botigues

 

Unilabor

Unilabor

Especialistes en la confecció i distribució d’uniformes de tot tipus.

UNILABOR amb més de 30 anys d’experiència en el món de la uniformitat i la protecció laboral, Unilabor ofereix una àmplia gamma de productes i assessorament per a qualsevol sector, en especial, el sector mèdic.

Són especialistes en la confecció i distribució d’uniformes de tot tipus, amb l’objectiu de donar el màxim servei i qualitat als seus clients, sense oblidar la comoditat i la imatge corporativa.

Ofereixen els més alts estàndards de qualitat, tant pel que fa els teixits i acabats dels seus productes, com a l’hora d’oferir un servei ràpid i eficaç.  Unilabor està constantment complementant i creant nous productes i serveis per tal d’adaptar-se a les últimes tendències, normatives i necessitats del mercat.

Ofereix:
Aplicació d’un 10% de descompte en productes comercialitzats a les seves botigues.
Aquest descompte no serà aplicable a altres promocions existents i tampoc en període de rebaixes.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
UNILABOR
www.unilabor.com
unilaborunilabor.com

Avinguda Pau Casals, 15-17
08901 HOSPITALET DE LLOBREGAT
Tel. 93 268 22 10
bcnunilabor.com

Carretera de Vic, 88
08241 MANRESA (BCN)
Tel. 93 874 49 11
unilaborunilabor.com 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web