Avantatges i descomptes

Botigues

 

TMA

tma

Gestió integral de residus

TMA és una empresa de gestió integral de residus amb un ampli servei mediambiental. Els seus serveis van des del subministrament de contenidors, passant per la recollida dels mateixos, fins al tractament i l'eliminació d'ells a la nostra planta pròpia autoritzada per l'Agència Catalana de Residus.
Tot el procés és garantit i certificat. A més, l'empresa compta amb diverses certificacions ISO i OSHSAS que asseguren la qualitat dels seus serveis en totes les fases del procés, garantint així el compliment dels objectius i la tranquil·litat dels seus clients.


Ofereix:
10 % de descompte en tots els serveis oferts per TMA.  No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.


Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:  
TMA
Avda. Can Fontanals s/n.
08195 Sant Cugat del Vallès
Tel. 902 25 41 11 
comercialtma.es
www.tma.es

Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web