Avantatges i descomptes

Botigues

 

NorArte

Norarte

Il·lustració científica de dibuixos per les ciències, treballs de recerca i divulgació.

NORARTE és un estudi d’il·lustració científica dedicat a crear dibuixos per al món de les ciències, suport artístic d’alta qualitat per als treballs de recerca i de divulgació. Els seus clients són universitats, centres tecnològics, editorials, associacions de ciència i amants de la natura.

A vegades és difícil aconseguir il·lustracions científiques, figures clau o gràfics per mostrar i divulgar el treball científic.

Les tècniques que s’utilitzen són plomí, acrílic, aquarel·la, llapis, dibuix digital i disseny gràfic. També ofereixen servei de retoc d’imatges i de maquetació (tesis, articles, llibres, documentació per a congressos, etcètera).

L’estudi NorArte dóna forma als textos i crea il·lustracions a mida de tot tipus i de qualsevol àrea de coneixement. D’aquesta manera s’aconsegueixen textos científics més atractius i comprensibles.

Ofereix:
15% de descompte en totes les il·lustracions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació
NorArte, Dra. Vega Asensio
Telèfon 644 023 657
veganorarte.es
www.norarte.es

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web