Avantatges i descomptes

Botigues

 

Grup LD

Grup LD

Serveis integrals de neteja i desinfecció per a consultoris, clíniques, laboratoris, etc.

Grup LD ofereix serveis integrals de neteja i desinfecció per a consultoris, clíniques, laboratoris, etc. amb solucions per a tots els sectors amb més de 60 anys d’experiència i amb un àmbit d’actuació a tota Catalunya. Són especialistes en el sector sanitari, neteges i manteniment d’edificis, i també en el sector industrial i alimentari.

Grup LD compta amb més de 1.000 treballadors en formació constant i una cartera superior als 500 clients a tota Catalunya.

Disposa de les certificacions: ISO_9001:2008, ISO_14001:2004 i OHSAS_18001:2007 per assolir la qualitat en els serveis, respectant i col·laborant en la sostenibilitat del medi ambient i garantint la màxima seguretat del personal.

L'experiència, les tècniques i els equips més avançats permeten oferir les solucions més adequades a les necessitats de neteja que exigeixen les diferents instal•lacions d’organismes públics i privats.

Ofereix:
7% de descompte.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
GRUP LD
Elkano, 64-66
08004 Barcelona
902 220 444
www.grupld.es

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web