Avantatges i descomptes

Botigues

 

CAPACERO ESTUDIO

Capacero Estudio

Il·lustracions metge-científiques, disseny gràfic i editorial.

Metge i il·lustradora mèdica, realitza il·lustracions metge científiques, així com disseny gràfic i editorial, amb la confiança dipositada d'una important cartera de clients.

GLÒRIA GARRASTAZUL es dedica a la il·lustració, el disseny gràfic, editorial així com decoració d'interiors, en qualsevol suport i tècnica des de 2007. Realitza treballs per a editorials, professionals de la sanitat, agències de comunicació, publicacions mèdiques, maquetació de llibres, identitats corporatives , disseny cartelleria, flyers, targetes de visita, lones ...).


Ofereix:
15% de descompte en totes les seves il·lustracions. Aquests descomptes seran aplicats durant tot l'any i no seran acumulables a altres descomptes o promocions.

Per a més informació:
CAPACERO STUDIO
Tel. 625 182 209
www.capacero.com
gloriacapacero.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web