Avantatges i descomptes

Botigues

 

COMB Centre de Congressos

congressos

La vostra seu per a reunions, actes i esdeveniments.

El Col·legi posa a la vostra disposició els seus recursos de sales, mitjans tècnics i espais diversos per a realitzar les vostres activitats congressuals, formatives i científiques, però també les lúdiques i socials.

El nostre auditori de 300 places està equipat amb els darrers equipaments tecnològics, amb software informàtic de darrera generació i amb un equilibrat sentit estètic i funcional. Un ampli vestíbul per a exposició tècnica.

Altres sales de diferent cabuda complementen els serveis que es clouen amb una acurada oferta gastronòmica servida en un incomparable marc amb vistes sobre la ciutat.

Ofereix:
20% de descompte.
El descompte s’aplicarà per a actes propis o en aquells en què el col·legiat formi part del comitè organitzador.

Per a més informació:
COMB Centre de Congressos
Passeig de la Bonanova, 47
08017 Barcelona
Tel. 935 678 860
Fax 935 678 861
congrescomb.es
www.comb.cat/cat/colegi/congressos

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web