Avantatges i descomptes

Botigues

 

Babel Traductors

Traductors Babel

Traduccions i correccions. Especialistes en el sector mèdic.

Babel Traductors és una empresa creada l’any 2000 dedicada a la prestació de serveis en l’àmbit lingüístic i de comunicació per a empreses i institucions.

L’empresa compta amb un equip estable de més de 50 professionals amb formació en diferents especialitzacions tècniques que garanteixen un servei personalitzat i una feina de qualitat.

Disposen de traductors especialitzats en el sector mèdic per traduir diagnòstics, articles per a revistes. També tenen traductors jurats.

Ofereix:
12% de descompte en els serveis que comercialitza.
Aquest descompte no serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
BABEL TRADUCTORS
Mas Yebra, 9, àtic 2a
08022 Barcelona
tel. 93 463 81 66
www.babeltraductors.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web