Avantatges i descomptes

Botigues

 

Bossvi

Bossvi

decoració floral per a tot tipus d'esdeveniments i espais, consultoris i empreses.

Bossvi empresa especialitzada en la decoració floral per a tot tipus d'esdeveniments i espais. Elaborem a partir de flors naturals i flors artificials composicions per regalar, per a espais públics, casaments, cerimònies, congressos...

A més dels treballs a mida per a particulars i empreses que realitzem in situ, a la nostra botiga tenim una exposició permanent de les composicions i dissenys exclusius BOSSVI by Enric Bosser, llestos per adquirir-los al moment. Som professionals de la flor, som artesans i, sobretot, som persones al servei dels nostres clients, la satisfacció ens confirma que treballem en el bon camí.

La botiga és un espai-showroom de 300 m2 d'exposició dedicats en la seva major part a les composicions i dissenys exclusius de BOSSVI by Enric Bosser de flor artificial, i compta, a més, amb el "Flower Bar", zona de compra ràpida de rams de flor fresca i una àmplia varietat d'accessoris originals.

Ofereix:
10% de descompte en els seus productes i serveis.
No acumulable a altres ofertes ni aplicable en època de rebaixes.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
BOSSVI
Carrer París, 172 de Barcelona
932 17 28 84
www.bossvi.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web