Avantatges i descomptes

Botigues

 

Mudanzas Eurosur

Mudanzas Eurosur

Trasllats d’empreses, indústries i habitatges.

Mudanzas EuroSur disposa d’un servei d’experts operaris que, provistos del material auxiliar indicat per cada objecte, efectuen el desmuntatge i muntatge dels mobles, així com l’empaquetat i l’embalatge de les pertinences, garantitzant uns acabats perfectes tant al punt d’origen com al punt de destí.

També ofereixen un servei de guardamobles i magatzem de dipòsit que posa a disposició 30.400 m3 condicionats per dipositar, de forma segura i protegida, les seves pertinences.

Ofereix:
- 10% en serveis provincials.
- 5% en serveis nacionals i internacionals.

El descompte no és acumulable a altres ofertes o descomptes.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)

Per a més informació:
MUDANZAS EUROSUR
C/ Zenc 8
08755Castellbisbal
Tel. 93 682 49 89
barcelonaeuro-sur.com
www.euro-sur.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web