Avantatges i descomptes

Botigues

 

EINA Destrucció confidencial de documents

Eina

Destrucció confidencial de documents

EINA, empresa d’inserció laboral “No a l’atur”, ha creat i posat en funcionament un nou servei de destrucció confidencial de documentació, amb els procediments més segurs en matèria de seguretat i traçabilitat.

Eina pertany a la Fundació Concepció Juvanteny, fundació que gestiona des de fa ara 30 anys, programes com ara: servei d’acollida d’infants, servei terapèutic de tractament d’infants i víctimes de maltractes i/o abusos sexuals, unitat de pediatria social, programa de suport psicològic per a malalties cròniques greus pediàtriques, servei d’acolliments familiars i servei d’acompanyaments hospitalaris, entre d’altres.

Els seus tres objectius:
1- Oferir el procediment de destrucció confidencial de documentació més segur i professional del mercat, d’acord amb les normatives i certificacions vigents.
2- Donar ocupació prioritària a aquells joves que han estat o es troben encara en situació de risc o exclusió social.
3- Revertir guanys empresarials, reinvertint-los altre cop en la Fundació Concepció Juvanteny, per tal de poder mantenir els seus programes i serveis en defensa dels drets dels infants.

Ofereix:
- 72% de descompte sobre el preu de la destrucció puntual (expurgs) fins a 500 kg.
- 15% de descompte sobre el preu de la destrucció mensual mitjançant contenidors.
Aquests descomptes seran aplicats durant tot l’any i no seran acumulables a d’altres descomptes o promocions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
EINA, destrucció confidencial de documents
C/ Narcís Monturiol, 169
L’Hospitalet de Llobregat
Tel.: 93 246 56 20 comercialeina-inserciolaboral.org
www.eina-inserció-laboral.org

RECORDATORI:
- Cal conservar la història clínica durant els terminis legals (Llei 16/2010, del 3 de juny, com a  modificació de la Llei 21/2000, del 29 de desembre, sobre els drets d’informació concernent la salut i l’autonomia del pacient, i la documentació clínica.)
Més informació clicar al link a peu de pàgina: Nova Regulació de Conservació de la Història Clínica.

- Cal donar compliment a la normativa de LOPD que a grans trets obliga a: declaració de fitxers a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, comptar amb un  document de seguretat com a protocol d’ús de la informació, establiment de les mesures de seguretat  corresponents i auditoria cada dos anys.

Si necessiteu qualsevol tipus d’ajut en aquestes matèries podeu adreçar-vos al COMB al Passeig de la Bonanova, 47 5a planta o bé al telèfon 93 567 88 80 (Mireia Mir). També ens podeu  escriure a l’adreça electrònica lopdcomb.cat.
 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web