Avantatges i descomptes

Botigues

 

Videolab

Videolab

Necessites gravar el teu consultori? Una ponència mèdica?

Videolab, especialistes en serveis i solucions audiovisuals des de fa 35 anys.

NECESSITES GRAVAR EL TEU CONSULTORI? UNA PONÈNCIA MÈDICA? Som especialistes en l'enregistrament d'entrevistes, vídeos per a la consulta, jornades mèdiques, esdeveniments, ponències .. Qualsevol que sigui la imatge i el format que desitgi capturar, compartir o retransmetre, comptem amb una solució adequada a les teves necessitats.


PODEM AJUDAR A ...

RODATGES
VIDEO STREAMING
Retransmissió d'esdeveniments
TRADUCCIONS
SERVEIS GRAFICS
PRESENTACIONS

El nostre equip està format per personal altament qualificat i amb una extensa formació per assegurar el millor resultat i així poder donar la major garantia als nostres projectes.
Ofereix:
25 % de descompte.

Cal identificar-se presentant:
(algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
VIDEOLAB

Carrer Santaló, 133
08021 Barcelona
Telèfon 93 200 54 00
www.videolab.es

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web